Pocit úzkosti
Ahojte ..Pred nedávnom som nastúpila do práce..
hneď prvý den som prišla domov a dostala som taký zachvat ze som myslela ze si zavolám záchranku..
Zachvaty paniky nevedela som dýchať.
Nadriadena odomna chce nerealne veci a kedze som v tomto obore ešte nepracovala tak mi to robí problém sa naučiť rýchlo..
Ked ju žiadam o spätné vysvetlenie chová sa odmerane..
Samozrejme nemôžem si dovoliť byť bez práce a kym si nenajdem nájdem nič iné tak z tade neodídem..
no poznám sa.. Na pohovoroch často prikrasluju veci a ked príde na lámanie chleba tak je človek stratený.
Jedna sa o admin. Prácu..
Už mám s tym skúsenosti no toľko dát som necakala a toľko zodpovednosti..
Čísla sa mi zlievajú do seba, mám návaly tepla, v noci neviem spat.Pracu si prinášam aj do osobného života..Kde mam doslova povinnosť čítať si materiály poskytnuté zamestnávateľom.
Nechcem byť prácou zdeptaná som dosť mladá a už teraz beriem lieky na psychiku..
Myslite si že by Vás mala práca aspoň trošku baviť?
Je to napísané narýchlo ospravedlňujem sa za chyby.
@doriiis problém je v tom ze mam problém so srdcom cize nemôžem sa moc vysilovat..Ale napr .v predošlej práci to bolo úplne super.. šla som tam hned po škole.. robila som v callcentre a všetko sa mi tam páčilo no rušila sa pozícia a teraz som tu :/
Nemyslím si ,že táto práca ťa naplni. Ak sa v nej necítiš dobre,hľadaj inú a skus tu vydržať kým nenájdeš lepšiu.paradoxne čím viac sa budeš snažiť, tým to bude horšie.
pockaj cez skusobnu dobu, bud sa do toho dostanes a casom ti bude pripadat vsetko lahke, alebo to nepochopis ani casom, odides, alebo s tebou zrusia pracovny pomer, pises, ze si mlada, urcite si najdes aj nieco vhodnejsie pre seba

Pre teba je podľa mňa práca v administratíve úplne nevhodná. Keď máš takéto stavy, mala by si si nájsť prácu takú,že odrobis niečo manuálne,stiknes sa a domov