icon

Pocit úzkosti

gabriela1692
3. nov 2022

Ahojte ..Pred nedávnom som nastúpila do práce..
hneď prvý den som prišla domov a dostala som taký zachvat ze som myslela ze si zavolám záchranku..
Zachvaty paniky nevedela som dýchať.
Nadriadena odomna chce nerealne veci a kedze som v tomto obore ešte nepracovala tak mi to robí problém sa naučiť rýchlo..
Ked ju žiadam o spätné vysvetlenie chová sa odmerane..
Samozrejme nemôžem si dovoliť byť bez práce a kym si nenajdem nájdem nič iné tak z tade neodídem..
no poznám sa.. Na pohovoroch často prikrasluju veci a ked príde na lámanie chleba tak je človek stratený.
Jedna sa o admin. Prácu..
Už mám s tym skúsenosti no toľko dát som necakala a toľko zodpovednosti..
Čísla sa mi zlievajú do seba, mám návaly tepla, v noci neviem spat.Pracu si prinášam aj do osobného života..Kde mam doslova povinnosť čítať si materiály poskytnuté zamestnávateľom.
Nechcem byť prácou zdeptaná som dosť mladá a už teraz beriem lieky na psychiku..
Myslite si že by Vás mala práca aspoň trošku baviť?

Je to napísané narýchlo ospravedlňujem sa za chyby.

doriiis
3. nov 2022

Pre teba je podľa mňa práca v administratíve úplne nevhodná. Keď máš takéto stavy, mala by si si nájsť prácu takú,že odrobis niečo manuálne,stiknes sa a domov

gabriela1692
autor
3. nov 2022

@doriiis problém je v tom ze mam problém so srdcom cize nemôžem sa moc vysilovat..Ale napr .v predošlej práci to bolo úplne super.. šla som tam hned po škole.. robila som v callcentre a všetko sa mi tam páčilo no rušila sa pozícia a teraz som tu :/

marion30
3. nov 2022

Nemyslím si ,že táto práca ťa naplni. Ak sa v nej necítiš dobre,hľadaj inú a skus tu vydržať kým nenájdeš lepšiu.paradoxne čím viac sa budeš snažiť, tým to bude horšie.

zobaka
3. nov 2022

pockaj cez skusobnu dobu, bud sa do toho dostanes a casom ti bude pripadat vsetko lahke, alebo to nepochopis ani casom, odides, alebo s tebou zrusia pracovny pomer, pises, ze si mlada, urcite si najdes aj nieco vhodnejsie pre seba