Podozrenie na rakovinu pankreasu
Akých lekárov navštíviť ohľadom takého podozrenia? Som v zahraničí, lekárov tu navštevujem len súkromne. Vedeli by ste mi poradiť, kam sa obrátiť? Vďaka
Bolesť v krížovej oblasti, bolesť pod ľavým rebrom, chudnutie, ale to môže byť spôsobené aj inými faktormi.
gastroenterológ....
ale najskôr by ti mali zobrať krv na rozbor.... aj podľa toho uvidia isté príznaky.
@deti95060810 ďakujem. Čítala som, že aj CT vie byť smerodajné. Nevieš náhodou, či ma na to môže odoslať aj gastroenterológ?
Gastro neukáže. Treba sa pýtať na CTcko a nenechať sa odbiť.
Gastro
Ale uprimne sused nemal ziadne priznaky ZIADNE
Isiel na preventivnu prehliadku normalne po dvoch rokoch ako to mas na Slovensku narok a zistili mu nador pankreasu v uz pokrocilom stadiu
Bojoval rok aj nieco, pred 2mes umrel
máš problémy zo stolicou. Pri tejto chorobe by si ožltla. Chudnutie vracanie ceruzková stolica tenká žlta. Hnačky.
@taktotedanie a zomrel koľko roční.
@alickapusinka 59
Aktivny muz, kazdy den niekolko km bicykel alebo prechadzky po lese, idealneBMI, zdrava strava, zidne fast foody atd, nemal stres v praci, v rodine,ziadne ochorenia nemal ani vysoky tlakani cukrovku proste nic, ziadne lieky nebral, ziadne priznaky absolutne ziadne a vraj to bolo v takom stadiu, ze to uz trvalo dlhsie a prislo sa na to uplnou nahodou
@taktotedanie a ako na to prišli na preventívke? Nejaké príznaky tam museli podľa mňa byť. :(
@taktotedanie a zomrel.
@alickapusinka nemal ziadne, zobrali krv a usg brucha , bezna sucast preventivky a na usg sa nieco nezdalo
Ano pred 2mes
@taktotedanie moja teta tiež 30 ročna.
@alickapusinka ja chapem ze momentalne ma kazdy druhy clovek na mkbud rakovinu pankreasu alebo tetaniu alebo extrasystoly tieto dg tu ficia najviac ale naozaj ja som sa presvedcila ze clovek nemusi mat ziadne ZIADNE priznaky a pritom moze mat rakovinu na ktoru sa pride uplnou nahodou
@taktotedanie veru tak. Nikdy nevieme čo sa nám môže stať a kedykoľvek nás stretnúť choroba.
@taktotedanie plne suhlasim, kamaratke na beznej preventivke vyskocilo CRP, dr patrala po pricine, poslala ju na sono brucha, kde zistili zlcove kamene.. nemala ziadne problemy, priznaky, isla na operaciu, pri ktorej jej nasli nador na pankrease... zial, neskoro :( to bolo presne pred rokom, dnes uz tu nie je... takze suhlasim, ze strach u niekoho, kto ma akekolvek priznaky, je opravneny

ake mas priznaky