@lucia851 mne veru ano, a to si ho dam len 2. a 3.deñ mrchy, ale beriem aj pupalkovy olej, behom 3 mesiacov sa mi cyklus upravil a prestalo to hrozne krvacanie a neustala anemia. Mam aj 1,5 cm myom aj 1 cm polyp a gyndos ma strasil, ze ak si ten myom nedam operovat, alebo ak si nedam zaviest mirenu,tak budem stale velmi krvacat a figu borovu, nie je to tak, u mña bol problem horm.nerovnovaha a slabe cievy. Ascorutin si kupujem na Sk, tu v Spain sa nepredava. Bola si na komplet prehliadke? Jevsetko ok?
@lucia851 mne veľmi pomohol v období mojej prvej menštruácie, keďže som krvacala mesiac v kuse, a odkedy mi toto gynekologicka predpísala od vtedy mam pravidelnú menštruáciu. Úplne sa mi upravila, brala som to v 13 rokoch a do teraz co mam 22 tak mam pravidelne
@lucia851 baby, caj z pastierskej kapsicky pocas menzesu je silnejší ako ascorutin. Ja kombinujem oboje. Caj zacnem pit hned ako dostanem 3-4x denne. Bez neho by som asi uz vykrvacala....
@jajka78 ved som to napisala, stale ho pijem pocas menzesu, namiesto vody, aj 5 x denne pocas, úplne od zaciatku ako zacnu. Ascorutin je jedno s cim a kedy uzivas.
@lucia851 mne veru ano, a to si ho dam len 2. a 3.deñ mrchy, ale beriem aj pupalkovy olej, behom 3 mesiacov sa mi cyklus upravil a prestalo to hrozne krvacanie a neustala anemia. Mam aj 1,5 cm myom aj 1 cm polyp a gyndos ma strasil, ze ak si ten myom nedam operovat, alebo ak si nedam zaviest mirenu,tak budem stale velmi krvacat a figu borovu, nie je to tak, u mña bol problem horm.nerovnovaha a slabe cievy. Ascorutin si kupujem na Sk, tu v Spain sa nepredava.
Bola si na komplet prehliadke? Jevsetko ok?