icon

Pomáhajú pásky na ústa pri spaní?

Včera o 20:55

Ahojte , skúšal ste nieko pásiky na ústa? Ja by som to potrebovala na spanie pretože spím s otvorenými ústami aj dýcham ústami. Nemáte niekto nejake s ktorými ste spokojní ?

martinmmartin
Včera o 21:09

Oslintas a odlepis. Skor funguje elasticka gumova stuzka (ako maju vo fitku, uviazana ako keby ta v 80rokoch bolel zub). Nic nemas prelepene iba maly tlak ti zatvara drzku zo spodu

rachel36a
Dnes o 06:14

My to používame pre syna...je to z tejpovacej pásky, takže nedráždi a nezanecháva lepidlo....ale málokedy mu to vydrží celú noc, lebo sa mu to trením o vankus odlepi, alebo to podvedome v spánku strhne sám...ale je pravda ze to funguje, a kým to ma tak ma usta zavrete, ale pritom je to bezpečné, lebo ma dieru v strede keby mu bolo zle, aby sa neudusil

autor
Dnes o 07:36
@rachel36a

My to používame pre syna...je to z tejpovacej pásky, takže nedráždi a nezanecháva lepidlo....ale málokedy mu to vydrží celú noc, lebo sa mu to trením o vankus odlepi, alebo to podvedome v spánku strhne sám...ale je pravda ze to funguje, a kým to ma tak ma usta zavrete, ale pritom je to bezpečné, lebo ma dieru v strede keby mu bolo zle, aby sa neudusil

@rachel36a prosím môžem sa spýtať na značku aké máte ?

rachel36a
Dnes o 10:52
@anonym_autor

@rachel36a prosím môžem sa spýtať na značku aké máte ?

@anonym_autor značku už neviem, my sme kupili jedno balenie a podla necho teraz striham z tejpovacej pásky, vyjde to oveľa lacnejsie

autor
Dnes o 11:49
@rachel36a

@anonym_autor značku už neviem, my sme kupili jedno balenie a podla necho teraz striham z tejpovacej pásky, vyjde to oveľa lacnejsie

@rachel36a ďakujem čiže takýto otvor majú

rachel36a
Dnes o 11:50
@anonym_autor

@rachel36a ďakujem čiže takýto otvor majú

@anonym_autor ano, páska sa natiahne okolo úst, ten otvor sa zúži a drží pery pri sebe v spanku

anonym_34586c
Dnes o 15:25

Ja pouzivam znacku Hevi. Uz skoro rok. Odporucam. Mam pocit ze sa lepsie vyspim,ked dycham nosom.