Pomáhajú pásky na ústa pri spaní?
Ahojte , skúšal ste nieko pásiky na ústa? Ja by som to potrebovala na spanie pretože spím s otvorenými ústami aj dýcham ústami. Nemáte niekto nejake s ktorými ste spokojní ?
My to používame pre syna...je to z tejpovacej pásky, takže nedráždi a nezanecháva lepidlo....ale málokedy mu to vydrží celú noc, lebo sa mu to trením o vankus odlepi, alebo to podvedome v spánku strhne sám...ale je pravda ze to funguje, a kým to ma tak ma usta zavrete, ale pritom je to bezpečné, lebo ma dieru v strede keby mu bolo zle, aby sa neudusil
My to používame pre syna...je to z tejpovacej pásky, takže nedráždi a nezanecháva lepidlo....ale málokedy mu to vydrží celú noc, lebo sa mu to trením o vankus odlepi, alebo to podvedome v spánku strhne sám...ale je pravda ze to funguje, a kým to ma tak ma usta zavrete, ale pritom je to bezpečné, lebo ma dieru v strede keby mu bolo zle, aby sa neudusil
@rachel36a prosím môžem sa spýtať na značku aké máte ?
@anonym_autor značku už neviem, my sme kupili jedno balenie a podla necho teraz striham z tejpovacej pásky, vyjde to oveľa lacnejsie
@rachel36a ďakujem čiže takýto otvor majú
Ja pouzivam znacku Hevi. Uz skoro rok. Odporucam. Mam pocit ze sa lepsie vyspim,ked dycham nosom.

Oslintas a odlepis. Skor funguje elasticka gumova stuzka (ako maju vo fitku, uviazana ako keby ta v 80rokoch bolel zub). Nic nemas prelepene iba maly tlak ti zatvara drzku zo spodu