icon

Pomohli nosové pásiky Breathe Right pri chrápaní?

8. júl 2026

Pekny vecer. Manzel chrape a ja uz zacinam byt rano viac unavena ako vyspata.
Nie je to kazdu noc rovnake, ale ked ma upchaty nos alebo spi na chrbte, je to dost vyrazne. Pozerala som nosove pasiky Breathe Right, len neviem, ci to pri chrapani realne nieco spravi, alebo je to skor taka drobnost, ktora pomoze len pri upchatom nose.
Skusali ste ich doma? Pomohli aspon trochu, alebo to boli vyhodene peniaze?

motylik2559
8. júl 2026

@anonym_autor ahoj k pasikom sa ti nevyjadrim,ale kamoska ma priatela a ten chrape kazdu noc strasne, bol aj v spankovom centre a tam mu odporucili silikonovu nasadku na jazyk a naozaj to velmi pomohlo, odvtedy mozu opät spavat spolu. Ale da sa to vraj objednat len cez net. Resp v tom case, ked to riesili to nezohnali v lekarni, mozno teraz je to uz dostupnejsie, to musis pozriet. Prikladam obrazok ako to vyzera. Zo zaciatku si vraj na to musel trocha zvykat,lebo je to taky nezvyk s tym spat, ale potom ako si zvykol uz je mu to prirodzene a vyspi sa aj ona a aj on🙂😄 Skus sa pozriet po tomto.

veselo_neveselo
8. júl 2026

@anonym_autor nepomohli.
Manzel nech to spomenie u dr na preventivke, ak nema apnoe a nadvahu, tak sa to da poriesit spanim na boku a tymito ☝️, ale ked ma aj ine veci k tomu je lepsie najprv riesit tie.