Pomohli vám antidepresíva?
Pripadne nejake ine lieky od psychoatra na uzkost,depresiu,ci nieco podobne.Aj po vysadeni?
@zanka2 ani prirodne produkty neriesia pricinu. Pricinu riesia len pravidelne a kvalitne psychoterapie, praca s myslou, telom, riesenie vnutornych problemov "demonov". Prirodne produkty tiez riesia len dosledky, rovnako ako antidepresiva. Lenze ak clovek ma vazne psychicke problemy, potrebuje uz lieky, lebo moze dopadnut velmi zle
Antidepresiva utlmia/upokoja cloveka ale nevyriesia depresie/uzkosti takze pokial niekto sa lieci len antidepresivami tak je velmi velka pravdepodobnost, ze sa problemy po vysadeni vratia ale pokial clovek ma popritom aj terapie, ktorymi dovod depresii/uzkosti riesi tak vtedy sa nevratia ale vacsina psychickych problemov ako su depresie, uzkosti a okrem toho napriklad aj zavisloti, poruchy prijimu potravy ma po prekonani tzv. spustace, ze staci jedna konkretna udalost a clovek sa moze aj po niekolkych rokoch vratit spat.
Súhlasím, ze treba kombinovať s psychoterapiou, ale na druhej strane, ak si od malička napr. uzkostna povaha, tak ti ani ta nepomoze sa jej zbavit, len trochu korigovat, proste to mas v sebe.. Vtedy su namieste lieky
Dakujem Vam