icon

Pomohol vám Lymph Relief?

pikuskax76
20. feb 2026

Prosim o recenziu na Lymf Reliéf, ak ma niekto skúsenosť, ďakujem 🙏

anonym_60f9c1
20. feb 2026

Čo to je?

myskin_ba
Dnes o 08:05

@pikuskax76 vyhladal som udaje cez AI- pouzivam claude.net cize Anthropic, ktory pouziva aj americka armada

pre uvedene latky a kombinaciu nie su jasne dokazy hoci mozu pomoct, hlavne ta echinacea tam nema odovodnenie, ostatne maju vyznam ale zial nemaju dostatocne klinicku davku,len kozmeticku
dostal som ponuknute ine pripravky ktorre maju lepsie zlozenie
overene lekarskymi studiami - mozes skombinovat vsetky naraz

Doplnky s najlepším EBM základom:
Linfadren® (diosmín + kumarín + arbutín) – RCT dôkaz
Meliven 3 (melilotus + rutín + bromelín) – prospektívna štúdia
Selén 200 µg/deň – viacero klinických štúdií

a opatrenia
Fyziologická liečba (základ):
AVCD kompresia (Circaid Juxtafit alebo podobné) (stacia aj kompresne ponozky)
Redukcia soli pod 5g/deň, zvýšenie draslíka v strave (Mary sol z Kauflandu)
Manuálna lymfatická drenáž
Pohyb a elevácia nôh

myskin_ba
Dnes o 08:09

@pikuskax76 ak je problem s cievami tak je dobre urobit si kuru (3 mesiace minimalne)

Detralex (staci lacnejsi mobivenal)
pysnogenol (extrakt z borovice)
antistax (staci mesiac kúra z listov vinica na jar ked su kyselkave - jest denne) alebo tinkturu z listov vinica
venorutin

uvidis sama

myskin_ba
Dnes o 08:14

@pikuskax76
firma goldentree ma inak celkom zaujimave veci, podobne som preveril viacero jej vyrobkov, len mi lezie na nervy je vlezla reklama a nekonecne AI videa ktore ta prinucuje vypocut cele do konca
takze radsej si nekupim ich vyrobok ale zozeniem zlozky samostatne kde mam zarucenu kvalitu aj mnozstvo
napriklad aj v tomto lieku Lymf Reliéf je vyskovene nedostatocne mnozstvo Bromeleinu (ananasovy enzym) ktory je pritom velmi uzitocny a potrebny pretoze redukuje jazvove tkanivo, aj selenu by mohlo byt 4 krat viac

myskin_ba
Dnes o 08:45

@pikuskax76 a samozrejme lymfede moze mat rozne priciny a treba najprv skontrolovat tie
srdcove problemy, s cievani a zilami, s oblickami, dosledok uzivania niektorych liekov
lebo marne budeme riesit lymfedem ked nemame osetrenu pricinu
a to by mal urobit lekar