Pomohol vám psychológ?
Ahojte som vo veľmi ťažkej situacii a mam pocit že sa zadusim. Prežívam najťažsie dni môjho života. Zo zaciatku ked to cele zacalo som sa uzavrela do seba a nedokazala o tom rozpravat ake mam pocity,co prezivam,co mi ide hlavou atd .... teraz ked uz aj nieco poviem, tak mam velku oporu v rodine,manzelovi vo vsetkych ale aj tak mam lepsie dni aj horsie a rozmyslam nad psychologom ci ked sa vyrozpravam tam ci mi to trosku viac nepomoze.
Pomohlo vam to ? Nespravili z vas este "debila" nepotrebujem lieky len sa vyrozpravat. Ďakujem za odpovede
Ja som mojmu psychologovi vdacna najviac jak sa len da.. Urcite chod len si vyber spravneho cloveka
Takisto - žiadne lieky, návštevy psychológa, ktorý ťa vypočuje, poradí, pomôže. Mne osobne to veľmi pomohlo a netuším, kde by som bola teraz, ak by som sa vtedy nerozhodla k nemu ísť. Trvalo mi to a stálo ma to veľa síl, ale nakoniec som sa k tomu odhodlala a som vďačná sama sebe.
asi som natrafila na mizernú psych.
bola som vybavená behom pár minút...vraj sa musím s tým vyrovnať....a mohla som ísť...
Veľmi mi pomohla a odporúčam to všetkým.. stačil 1 rozhovor a doteraz z neho čerpám

@stannuska mne veľmi pomohla psychologička, bez liekov, naučila ma fungovať a zvládať stres aj obavy a panicke ataky. Ale záleží od toho, na akého odborníka natrafis. Držím palce, aby sa Ti podarilo nájsť takeho, ktorý Ti pomôže.