Pomôže psychológ pri emocionálnom prejedaní?
Môže pomôcť reálne psychológ, máte niekto skúsenosti?
@anonym_autor Mne nepomohol...už som pochopila, že je to ako s inými závislosťami. Človek musí byť silný a zaťať sa. Inak to nejde..Alebo psychiater.
Dostať to do hlavy a mať dostatok sebazaprenia,odriekania a disciplíny je sakra ťažké.
@anonym_autor Vraj je dobre chodiť na psychoterapie len to je beh na veľmi dlhú trať.
@anonym_autor keďže píšeš anonymne mohla by si napísať konkrétne výšku váhu vek , či máš pohyb
Prípadne priblizit problém
Čo si potom zvykneš dať
Mám ten istý problém. A samozrejme ďakujem za to rodičom, ktorí sa tvária akí sú skvelí obetaví milujuci pomahajuci ľudia a matka emočne nedostupná odjakživa, pasívna agresia, foter sa ani nevyjadrujem 😭 nie som schopná mať vzťah, vždy uteciem, zničili mi život
@anonym_f0fe35 žiaden psycholog ti nepomôže s akýmkolvek problémom, to vždy musí človek sám na sebe pracovať, psychológ je len sprievodca…
@anonym_autor Mne pomohol, minimálne skús❤️ Vie ti mimo iné ukázať prečo sa to deje. Držím palce🫶
@anonym_autor Mne pomohol, minimálne skús❤️ Vie ti mimo iné ukázať prečo sa to deje. Držím palce🫶
@anonym_fe3ac5 ďakujem ja som už scudhla cca 20 kíl viem aká je to drina viem ako na to ale som inak chorá a mám ťažšie obdobie a nejde to zastaviť . ...
@anonym_fe3ac5 ďakujem ja som už scudhla cca 20 kíl viem aká je to drina viem ako na to ale som inak chorá a mám ťažšie obdobie a nejde to zastaviť . ...
@anonym_autor neboj sa požiadať o pomoc, bude ti lepsie🫶

áno môže. ale bohužiaľ aj nemusí. hlavne je to dlhodobý proces