icon

Pomôže Rozex alebo Soolantra na rosaceu?

Dnes o 07:55

Ahojte, dermatológ mi predpísal na rosaceu Rozex. Mám začervenanie tváre, bez nejakých hrbolčekov, občas len malé pupienky. Pomôže mi tento krém? Alebo by bol lepší Soolantra ?

selest
Dnes o 08:00

Mne rozex pomohol velmi ale musis sama vyskusat. Ja som vysledok videla hned prve dni

autor
Dnes o 08:01
@selest

Mne rozex pomohol velmi ale musis sama vyskusat. Ja som vysledok videla hned prve dni

@selest a ako dlho si ho používala alebo ho používaš stále?

selest
Dnes o 08:08
@anonym_autor

@selest a ako dlho si ho používala alebo ho používaš stále?

@anonym_autor uz ho nepouzivam lebo vuac menej nemusim. Ale pouzivala som ho intenzivne asi pol roka kym uplne sa ukludnila plet, lebo som mala velmi zly stav a dr ma liecila nespravne kym prisla na to co mi je. Potom este par rokov vzdy ked sa objavili problemy. Teraz uz dodrziavam "dietu" aj co sa tyka kozmetiky stravy atd a som uz par rokov takmer v pohode.

autor
Dnes o 08:26
@selest

@anonym_autor uz ho nepouzivam lebo vuac menej nemusim. Ale pouzivala som ho intenzivne asi pol roka kym uplne sa ukludnila plet, lebo som mala velmi zly stav a dr ma liecila nespravne kym prisla na to co mi je. Potom este par rokov vzdy ked sa objavili problemy. Teraz uz dodrziavam "dietu" aj co sa tyka kozmetiky stravy atd a som uz par rokov takmer v pohode.

@selest ďakujem za odpoveď, prosím a akú kozmetiku presne používaš? A čo sa týka stravy, ktoré potraviny úplne vynechávaš alebo obmedzuješ?

selest
Dnes o 08:58
@anonym_autor

@selest ďakujem za odpoveď, prosím a akú kozmetiku presne používaš? A čo sa týka stravy, ktoré potraviny úplne vynechávaš alebo obmedzuješ?

@anonym_autor co sa kozmetiky tyka tak momentalne pouzivam cerave obycajny krem aj telove mlieko. Predttm som pouzivala od biodermy ar alebo cetaphile krem aj sprchac alebo la roche. Hlavne ide o to ze kozmetika co najmenej zloziek, bez parfumov, ziadne prirodne zlozky atd. To iste na vlasy cisto jednoduchy sampon, ziadne laky ani nic ak sa vlasy dotykaju tvare. Ziadne spreje rozprasovace na telo, parfumy..ziadna avivaz a viackrat preplachane pradlo. A strava pozor na horuce ladove, pikantne,mentolove a take kt by mohli drazdit rozsirovat cievy to si musis odsledovat postupne co ti robi zle. A tiez tepla voda alebo slnko, alebo naopak chlad atd.