icon

Popálenina pri varení

daduska2009
6. aug 2018

Ahojte dnes pri vareni polievky som robila zaprazku a pri mirsani mi vyprskla na ruku a toto mam teraz na ruke prve som si dala ruku pod tecucu ruku bolest to bola velka a po asi 15 .minutach uz len aloe vera ciste je to na lekara alebo to zvladnem aj doma?.....

veronice
•
6. aug 2018
pininka
•
6. aug 2018

Pozrela som foto ktoru si pridala do inej temy a veruze ja by som s tym isla. Je to dost silne.

daduska2009
autor
•
6. aug 2018
daduska2009
autor
•
6. aug 2018
veronice
•
6. aug 2018

@daduska2009 no, ten pluzgier vyzera hrozivo ozaj. Ale nemyslim ze je to na pohotovost. Hlavne si ten pluzgier za ziadnych okolnosti nepraskaj! Odporucam striekat panthenol a ked pluzgier splasne tak aj natierat kalciovou mastou. Robila som v kuchyni tak mam uz zopar takychto krasok za sebou, heh... na noc si to opatrne zaviaz aby si mala ten pluzgier chraneny a zajtra pripadne skoc do lekarne co este na to ale myslim ze ten.panthenol a kalciova mast by mali stacit.

erikule
•
Autor odpoveď zmazal
•
daduska2009
autor
•
8. aug 2018

Uz som bola vcera pluzgier vystrihli dali masticku a take specialne naplaste a ze popalenina 2 stupna

daduska2009
autor
•
11. aug 2018

No tak dnes pri preveze a dezinfekcii sa mi stiahla ta nova koza a zasa to mam cerstve asi to nieje moc dobre neboli to len je to take citlive neviem teraz ci cakat do kontroli alebo ist na chirurgiu poradte

doda818
•
27. aug 2018

Aloe vera first sprej urcite 😊