icon

Popáleniny: Kedy zvážiť transplantáciu kože?

3. mar 2024

Ahojte chcem sa spytat kto sme skúsenosti s popáleninami a pripadne transplantáciou koze v ktorom štádiu o tomto rozhodli čakalo sa kým sa to samé dá dokopy a ak sa to dobre nehojilo potom prišlo na chirurgiu alebo ako to funguje. Pridávam aj foto rana ma 5 dni hovoria že sa to pekne hojí bez infekcie. Viete mi niekto k tomu niečo napisat čo ste si takýmto niečim prešli a aká koza sa mi tam spraví bude to moc vidieť? Ďakujem 🙏🏼

Popáleniny: Kedy zvážiť transplantáciu kože?
pribinak
•
3. mar 2024

Je tu skupina zdravotníci, skús tam napísať

ildiko36
•
3. mar 2024

ja by som ti odporucila jednu zdravotnu sestru ktora sa zaobera s bylinkami, robi tinkuru na všeliake poranenia.Vyhlaj ju na fb, vola sa Eva Göderova, fakt robi zazraky

ildiko36
•
3. mar 2024

posledna fotka je ta rana, prva fotka vo faze hojenia a dalšie fotky ako sa to zahojilo, fakt sa to oplatí vyskúšať, ma skupinu žien ktore jej pomahaju zbierať bilinky

mamina7070
•
3. mar 2024

ziadne bylinky do tohto este chytis infekciu

toto sa ti vie zhojit aj bez koznych stepov

detinfekcia mastny tyl a sterilne krytie pripadne ialuegen mriezka ale to ti presne na plastickej chirurgii povedia ked tam chodis na kontrolu

azzflo
•
3. mar 2024

Nedavaj si na to ziadne bylinky prosim ta, rob co ti kaze lekar, ja si tiez myslim, ze sa ti to zahoji pekne.
Mali sme podobnu popaleninu u dietata, naozaj ze polovica stehna takato a teraz jej to absolutne nepoznat.

ildiko36
•
3. mar 2024

@mamina7070 vobec s tym nesuhlasim, som tiež zdravotnik a viac verim bylinkam ako niektorim lekarom
aj lieky su zbyliniek len predrazene v lekarniach..
a keď už chce dať na to nieco tak mastny tyl..

lilianka28
•
3. mar 2024

V takomto štádiu, ak chceš na to niečo dávať, tak Ialugen Plus obväz/mriežka.
Myslím, že sa ti to hojí pekne.

klip0
•
3. mar 2024

Podľa mňa sa ti to hojí veľmi pekne. Kamaratka mala o dosť skaredsiu ranu a neostala jej jazva, len jej to miesto slabšie opaľuje.
Ako sa ti to stalo ?

autor
•
3. mar 2024

@klip0 zalievala som čaj do veľkého džbánu ktorý praskol a oblialo ma to mala som na sebe leginy. Boli sme na pohotovosti dávajú mi tam mriežku ale na začiatku hovorili aj o plastike keby to nebolo pekne. Chcela som sa len spytat na skúsenosti a hojenie nikdy som sa s popáleninami nestretla tak vôbec neviem či to vyzerá dobre alebo nie aj keď to hovoria chcela som sa ujistit.

lendu
•
23. jún 2024

ahoj, ako sa ti vyvija popalenina s odstupom casu? mas to zahojene?