Poraďte dobrý ľahký make up a púder
Viete prosim poradit dobry make-up,ktory nevytvara otrasny film na tvari a transparentny puder,ktory nevidno po naneseni?Bezne pouzivam BB krem,kedze nemam problematicku plet.Takze nepotrebujem make-up,ktory bude kryt ako maska,ale len nejaky lahucky,prijemny na tvar.Neviem si z toho mnozstva vybrat
@sunshineka je tu skupina recenzie na kozmetiku,tam sa pridaj a urcite si vyberies,..kocky tam davaju od tych najdrahsich az po tie najlacnejsie,...ale osobne je BB crem blud,...
@sunshineka ahoj, šup do tejto skupiny https://www.modrykonik.sk/group/2181/
dievčatá ti určite poradia a skús si prejsť aj príspevky pod označením makeup - označené príspevky nájdeš na pravej strane 🙂
@nellinka08 aj ja som bola,lenze tu cenu si teraz nemozem dovolit,...skoda no,lebo su fakt perfektne
Estee Lauder - Double wear light. Najlepsi make-up aky som mala
@sunshineka ja som bezne pouzivala BB kremy namiesto makeupu (Skin79 - VIP gold alebo Hot pink, na leto Estee Lauder BB) - ak nemas problematicku plet a si bleda, tak tieto BB kremy stacia 😉 puder je dobry Dermacol invisible fixing powder. Inak z takych beznych makeupov z drogerky mam celkom rada Dermacol 24h, len trochu vysusuje, tak treba dat dobry podklad 🙂
@luba28 mne zas BB krem velmi vyhovuje,kedze mam peknu plet a potrebujem len trosku zjednotit.ja zas na BB krem nedam dopustit 🙂

ahoj, ja som spokojna z mary kay je vyborny sice drahsi ale je super a dlho vydrzi...