icon

Poraďte lieky na spanie s najmenšími nežiaducimi účinkami

7. mar 2026

Poraďte liek na spanie pre mladého človeka ktorý má najmenej nežiaducich účinkov a pomohol aj vám

anonym_2da42a
7. mar 2026

ak na predpis tak všetky sú na závislosť. ale ak chceš tak zopiclon, sanval...
Nech skúsi magnerot alebo iné magnézium + melatonín 5mg. hodinu pred spaním. Ak už nezaberie ani toto kombo tak smer lekár.

anonym_3d608c
7. mar 2026

@anonym_autor každý je návykový a každý je len na predpis

barborab1411
7. mar 2026

Calmaben....mala som ho na predpis od psychiatra keď som trpela ťažkou nespavosťou je to vlastne veľmi silný liek na alergiu u mna účinkoval tak do 30 minút a spala som 6az7 hodín v kuse....po vysadení žiaden problém ani cez deň som nebola otapena

anonym_a5dd08
7. mar 2026

@anonym_autor ja beriem CBD kvapky alebo CBD kapsule s melatoninom a žiadne nežiadúce účinky ani závislosť

anonym_8a696a
7. mar 2026

@anonym_autor zistiť prečo nevie späť stres, šport, káva?Žiadny liek ti hneď po krátkom užívaní nespôsobí závislosť.Ja som si dávala liek na ukludnenie nie na spanie.Obvodna ti poradí Xanax, lexaurin

anonym_2014fa
7. mar 2026
@anonym_3d608c

@anonym_autor každý je návykový a každý je len na predpis

@anonym_3d608c odkial mas takú blbosť? Predpisujú sa aj antihistaminika s tlmiacim účinkom, napr. Prothazin.

anonym_d2e87e
7. mar 2026

@anonym_autor za mna Persen, hodku pred spanim, pekne ma to ukludni a zaspim.
Dobre je vediet pricinu, u mna to prislo vekom, po 50tke. Nemam to vzdy, tak raz do mesiaca dva tri dni kedy neviem zaspat.

anonym_c865cd
7. mar 2026

Mne pomáha melatonin. Kupujem v benu, teda objednávam. Je voľnopredajný

euka210
Včera o 00:48

@anonym_autor melatonin pomaha

danielahamar
Včera o 18:27

Cbd kvapky😊

lusu
Včera o 19:12

Zinzino Viva+. Tie mám odskúšané na sebe, aj v noci keď sa zobudím a neviem zaspať dam si jednu tab. a do
30 min. spím.