Poraďte najlepší hydratačný krém na dyshidrotický ekzém?
Ahojte, chcem sa opýtať aký najlepší hydratačný krém na to používate na ruky?
Alebo čo najlepšie je používať na tento ekzém? Bola som s tým u svojej dermatologičky, ale nič moc mi nepovedala, len mi dala dajakú prírodnú vodičku, ktorú musím objednať z nejakej stránky. Mám dosť veľa stresu v tomto období a potia sa mi často na základe toho ruky, takže z toho to vzniká. Ďakujem za rady
Ja som mala od dermatologicky krem Lipobase. Kupis v lekarni. Urcite nepouzivaj parfumovane kremy. Ale v tych najhorsich casoch nepomaha nic, len kortikoidy (belogent mast)
Ja som mala od dermatologicky krem Lipobase. Kupis v lekarni. Urcite nepouzivaj parfumovane kremy. Ale v tych najhorsich casoch nepomaha nic, len kortikoidy (belogent mast)
@dorizzz ja som akurát pozerala aj na internete si veľa zahraničných chváli Grahams C+ eczema. Tak neviem. Dermatologička mi poradila, len drahú vodičku z nejakého prameňa nič iné a odpinkala ma. Na pravej mám pľuzgieriky a na ľavej sa mi začala šúpať dlaň, ale tak tie pľuzgieriky som nemala aspoň myslím
Za mňa Uriage zinkový krém 🙂
@bika10 pozriem sa na to som čítala, že aj ten zinok dosť pomáha.

@anonym_autor nič mi na to žiaľ nefunguje. Mám obdobie, že sa to objaví a neviem sa toho zbaviť pár mesiacov a potom to na pár mesiacov zmizne.