icon

Poraďte najlepší hydratačný krém na dyshidrotický ekzém?

11. máj 2026

Ahojte, chcem sa opýtať aký najlepší hydratačný krém na to používate na ruky?
Alebo čo najlepšie je používať na tento ekzém? Bola som s tým u svojej dermatologičky, ale nič moc mi nepovedala, len mi dala dajakú prírodnú vodičku, ktorú musím objednať z nejakej stránky. Mám dosť veľa stresu v tomto období a potia sa mi často na základe toho ruky, takže z toho to vzniká. Ďakujem za rady

anonym_84a4d6
11. máj 2026

@anonym_autor nič mi na to žiaľ nefunguje. Mám obdobie, že sa to objaví a neviem sa toho zbaviť pár mesiacov a potom to na pár mesiacov zmizne.

dorizzz
12. máj 2026

Ja som mala od dermatologicky krem Lipobase. Kupis v lekarni. Urcite nepouzivaj parfumovane kremy. Ale v tych najhorsich casoch nepomaha nic, len kortikoidy (belogent mast)

bika10
12. máj 2026

Za mňa Uriage zinkový krém 🙂

autor
12. máj 2026
@dorizzz

Ja som mala od dermatologicky krem Lipobase. Kupis v lekarni. Urcite nepouzivaj parfumovane kremy. Ale v tych najhorsich casoch nepomaha nic, len kortikoidy (belogent mast)

@dorizzz ja som akurát pozerala aj na internete si veľa zahraničných chváli Grahams C+ eczema. Tak neviem. Dermatologička mi poradila, len drahú vodičku z nejakého prameňa nič iné a odpinkala ma. Na pravej mám pľuzgieriky a na ľavej sa mi začala šúpať dlaň, ale tak tie pľuzgieriky som nemala aspoň myslím

autor
12. máj 2026
@bika10

Za mňa Uriage zinkový krém 🙂

@bika10 pozriem sa na to som čítala, že aj ten zinok dosť pomáha.