Poraďte niečo účinné na kĺby
Ahojte prosím Vás,poradíte mi niečo naozaj účinne pre Starku na silnú bolesť kĺbov ?Dakujem 🍀
ak myslis nejaky krem, tak urcite odporucam thermofitt v tube
https://www.magister.sk/thermo-fitt-bioaktivny-...
nekupovat ten v nadobke, lebo sa zle vytlaca, ovela lepsie to ide z tuby.
ale zavisi aj, z coho ju bolia klby, ci chrupavka ci zapal atd
@janetinka27 jej odchádzajú kĺby a má ich v zlom stave tak aspoň niečo na zmiernenie bolesti
@patricia1508 rozumiem. moj svokor ma jedno koleno operovane, mal nejaku znicenu chrupavku, nejak mu ju zbrusili a zlepsilo sa to. ale to bolo davno. teraz ma 66 rokov a boli ho druha chrupavka a na to zbrusenie ist nechce. uziva nejake vitaminy na styl kolagenu a zacali sme mu kupovat tento krem thermo fitt. predtym sme mu kupovali rozne maste, aj po jarmokoch, aj po lekarnach a az tento krem pochvalil. ale ono sa tym naozaj iba zmiernuje bolest :(
@patricia1508 v niektorych lekarnach to mavaju, ale nie vsade. mne to vzdy objednava lekarnik. ale uz som si to objednavala aj cez ineternet
Na predpis mne zabral Glucomed, treba uzivat aspon 3 mesiace 1350 mg a dalsie 3 mesiace Condrosulf 800.
my starkim kupujeme kozie kolostrum, nielen ze pomaha pri regeneracii pohyboveho ustrojenstva ale aj podporuje lepsiu imunitu a bojuje proti virusom a bakteriam. co je v tejto dobe skvele. teraz maju super viancone balenia https://eshop.colostrino.com/
@jana7843k prepac, asi nevies co su znicene a bolave klby. To kolostrum som dlho uzivala a bolo mi na 2 veci. Je to len vyzivovy doplnok.
@stanulienkat kazdy mame inu skusenost, nie vsetko zapasuje kazdemu na 100% tak ako ja mozem povedat, ze som pouzivala urcity krem na akne a nepomohlo a ina si ho nevie vynachvalit. mojim rodicom pomohlo a pravidelne im ho kupujem, takze za mna mozem len odporucat
presne, mne veľa tabliet nerobí dobre na žalúdok, už som toho povyskúšala mnoho
mne dost pomaha konkretne toto amitamin® Arthro360 kupujem od vitariana alebo to zvyknem obcas prestriedat s condrosurfom