Poraďte,prosí, lieky na nervové bolesti
Ahojte prosím môžete mi poradiť aké lieky teda myslím z rady analgetik sú najlepšie konkrétne na nervové bolesti ( neuralgia )
Rada by som vedela či sú konkrétne nejaké lieky určené na nervovú bolesť tak ako dajme tomu paralen na horúčku nospa na kŕče a pod či je niečo konkrétne čisto na nervovú bolesť
Toto som prezivala minuly rok myslela som ze mi uz sibe napokon som mala tuto in terkostralnu neuralgiu..pomohla mi milgama n brala som ju 3 mesiace a od neurologicky som dostala obstrek lebo som mala aj zaseknuty nerv v lopatke ..a predpisala mi timonil 300 na noc som si davala polku a reparil drages ten je volnopredajny..ale teraz zhruba po pol roku sa mi to vracia
Najdi si algeziologa, mne to bolo takto vysvetlene bloest je u každeho individualna a kolko vydrži je tiež individialne. Čiže aj lieky musia byt tak nastavovane. Pametam si mamina mala jeden zakladny liek od bolesti a k tomu som mohla pridavat dalsie 3 ak bolo treba, ale toto ti musi lekar nasravit, nie skušat mixovat kadečo a si ešte aj možno ubližit.

@18domka podla toho co vas boli..