icon

Poraďte vitamíny na posilnenie imunity u dospelého

sofia1
22. sep 2019

Potrebujem pre manzela nejaké vitamíny na zvýšenie imunity.Je silný diabetik a začína diabeticka gastropatia.Viete mi poradiť?

carimari
Odpoveď bola odstránená
janinah
22. sep 2019

Helicobacter vylúčený? skúste probiotikum Arco defenses.

monika2012
22. sep 2019

@sofia1 Odporucam vitamin D3/K2. Zlepsuje imunitu a ma velmi pozitivny vplyv na diabetes 2. typu.

sofia1
autor
22. sep 2019

@janinah mal pozit.bral atb.
@monika2012 nájdem ho normálme v lekárni?

sofia1
autor
22. sep 2019

@monika2012 pozerala som na nete.je ich viac druhov,podľa čoho vybrať?

janinah
22. sep 2019

@sofia1 a atb zabrali? kontrola bola? odporúčam mastichu chiotsku,pogooglite,ale komplet kúru na celý trav. trakt,aj zubnú pastu napríklad....a potom ešte lieky typu Omeprazol,nech s aporadí so svojim diabetologom al. internistom..

monika2012
22. sep 2019

@sofia1 Zalezi na oleji, v ktorom je. A tiez na forme vitaminu K2: bud MK4 alebo MK7.
V lekarni taky kvalitny nekupite. Ja si objednavam pre moju rodinu z Ameriky z iherbu. Flasticka vydrzi viac ako pol roka a cena je 25 euro. Doma mam este jedno neotvorene balenie, to by som mohla teoreticky posunut. Ak by ste ho chceli, napiste mi sukromnu spravu.

Ked si o tomto vitamine viac nastudujete, dozviete sa, ze su ludia, ktori sa vdaka nemu vyliecili!!! z cukrovky 2. typu.

monika2012
Autor odpoveď zmazal
sofia1
autor
22. sep 2019

@janinah teraz pôjde na kontrolu. Uvidíme,či zabrali.idem poguglit kde sa to dá kúpiť