Poraďte voľnopredajné tabletky na spanie
Vie mi niekto poradiť dobré tabletky na spanie? Už dlhšiu dobu sa neviem vyspať. Budím sa na všetko. Preleti mucha a už som hore, susedia chodia nadomnou tak isto. Niečo čo mi pomôže konečne spať jak zabitý. Mam 35rokov 110kg, najlepšie keby čo neni viazaný ma lekársky predpis obvodná by ma hneď poslala na všelijaké vyšetrenia...Vďaka.
Bez predpisu ti to pri takom stave nezaberie, takze smer lekar.
@patrike niečo musí byť, nechcem hneď k lekarovi behať. Preto sa pýtam tu, určite má niekto skúsenosť...dúfam...lekar je v posledný v rade...
@patrike niečo musí byť, nechcem hneď k lekarovi behať. Preto sa pýtam tu, určite má niekto skúsenosť...dúfam...lekar je v posledný v rade...
@anonym_autor Tie lieky su navykove a zneuzitelne napriklad na sypanie dievcatam do napoja v bare alebo samovrazdu. Ved sa pytaj v lekarni, ponuknu ti placeba ako melatonin.
Hlavne je najst pricinu a odstranit ju, nie zneuzivat lieky. Tych 110 kg tiez moze byt dovod ...
@anonym_autor Tie lieky su navykove a zneuzitelne napriklad na sypanie dievcatam do napoja v bare alebo samovrazdu. Ved sa pytaj v lekarni, ponuknu ti placeba ako melatonin.
Hlavne je najst pricinu a odstranit ju, nie zneuzivat lieky. Tych 110 kg tiez moze byt dovod ...
@patrike mám manželku aj 13 ročnú dcéru a syna 😃 nepotrebujem naháňať dievčatká v bare a 110kg nie na tuk 😃 a zabiť sa nechystám tiež keby áno tak to jebnem do steny pri 300😃
@patrike mám manželku aj 13 ročnú dcéru a syna 😃 nepotrebujem naháňať dievčatká v bare a 110kg nie na tuk 😃 a zabiť sa nechystám tiež keby áno tak to jebnem do steny pri 300😃
@anonym_autor Ano, lenze to v lekarni nevedia, cize ti nieco silne bez predpisu nedaju. Este ked mas znamu sestricku v nemocnici alebo na geriatrii, tak tam toho maju tony, vyskusas.
alprazolam je topka
@anonym_93bee bez receptu,hej?
@rozculena nie, ja ho mám od psychiatra. Voľnopredajné lieky nefungujú, bohužiaľ, nech autor navštívi lekára.
@anonym_93beec autor sa pýta na lieky bez receptu,preto som reagovala na tvoj komentár,lebo je od veci
@rozculena lieky na spanie bez receptu neexistujú
@anonym_autor čaj valeriana lekárska (koreň značka Hanus) nie že by si odpadol po tom čaji, ale keď si ľahneš , malo by sa ti oveľa ľahšie a rýchlejšie podariť zaspať. Skús
@anonym_autor skús na 2-3 týždne Keto diétu a užívaj pravidelne magnézium s vitamínom C

Bez predpisu ti to pri takom stave nezaberie, takze smer lekar.