Póry na tvári
Ahojte, prosím vás, čo vám pomohlo na póry? Existuje vôbec niečo? Mám dosť veľa na nose a lícach :( . Za každú radu ďakujem 🙂
aj peeling asi trochu pomaha, mne trochu pomahal clarisonic, ale potom sa mi pokazil bohuzial. chcem si ale kupit novy
Kočky, pomohlo vám čistenie pleti u kozmetičky? Ak áno, aj nejaká konkrétna metóda? Ďakujem.
@dynnora no kozmetička pekne vyčistí ale mne sa nejak to maxivo rychlo robí a keby som chcela mať vzdy takú čistú tvár musela by som u nej byť dvakrát do mesiaca...ale možno ak dlhodobo človek chodí tak je to lepšie...ja chodím kratko tak neviem ešte povedať
klasicke cistenie mne velmi pomaha, len ja by som mala chodit kazdych 4-6 tyzdnov a nebola som uz pekne dlho...teraz by kozmeticka mala kopec prace😉 peeling je super ten robievam tak raz, dva krat do tyzdna.

Ahoj, skus kremy ktore neobsahuju olej a potom specialne pore minimizer, samozrejme najdes aj v tych dostupnejsich znackach, fajn je napriklad Baby Skin od Maybelline. Mne pomahala dermabrazia, len to treba chodit pravidelne a poslednych 5 rokov nebol na to cas😀