icon

Poškodený meniskus

vladka82
5. aug 2016

Prosím vás,zabralo vám niečo na poškodený vnútorny meniskus?Alebo pomôže jedine operácia?A aķo dlho sa lieči koleno,kedy ste môhli normalne chodiť.

adele32
•
5. aug 2016

@vladka82 švagrovi ho museli operovať a hradil si za operáciu v Piešťanoch tušìm vyše 300eur... Lenže mal po operácii problémy,mal to opuchnuté a zapálené.Asi dvakrát mu vyťahovali vodu z kolena.Potom rehabilitácie a do práce išiel asi po skoro 5mesiacoch

vladka82
autor
•
5. aug 2016

@adele32 a preco si to hradil,to nepreplaca poistovna?Fuha tak to sa mu zle hojilo a co si ho buchol ked sa mu tam potom dostala voda?

syberia
•
6. aug 2016

No moj manzel ma uz obe kolena po operacii meniskov....ani jednu operaciu nic neplatil...no a pn bol asi 3 mesiace ale to uz aj s rhb....chodil nornalne po mesiaci.....pri tom druhom kolene mal tiez 2 krat vodu a uzival lieky proti zapalu ale tak to je normalne ked ti niekto vrta v kolene mozu byt komplikacie ale nebolo to nic strasne....ale ak ti lekar odporuca operaciu tak chod....manzel to pri druhom kolene zanedbal a roztrhol sa mu aj krizny vaz a bola z toho dalsia operacia....nie je sa coho bat...☺

vladka82
autor
•
6. aug 2016

bola som u ortopeda a ten ma poslal fiziterovi,nech mi nadadi rehabky.Ale kazdy mi vravi,ze rehabky su zbytocne mam si to ist dat operovat

syberia
•
6. aug 2016

No ono asi zavisi aj od stupna poskodenia a ako velmi ta to obmedzuje.....

adele32
•
7. aug 2016

@vladka82 tusim,ze isiel ku súkromnemu lekárovi,to by som Ti musela zistiť...

vladka82
autor
•
7. aug 2016

ak by si bola taka laskava,moc by si mi pomohla.Dakujem

iva595
•
23. máj 2019
Používateľ iva595 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iva595.

mňa tiež poškodený meniskus dosť komplikoval život. ćo mi pomohlo bolo doplnenie vitamínov Glukozamín, MSM, Chondroitín. Dobré je načítať si o tom viac info, napr aj tu v blogu https://blog.hillvital.eu/spoznate-poskodeny-meniskus/