icon

Pravdepodobnosť nakazenia sa Covidom-19

13. júl 2022

Dobrý deň, 3 deti mi vyšli včera pozitívne, majú len nádchu a sem tam zakaslu, aká je pravdepodobnosť že sa od nich nakazim a za koľko asi, poprosím skúsenosti. Tento omikron je vraj dosť infekčný tak nerátam že by ma to pri nich doma obišlo Ďalší víkend jlmame niečo naplánované no nerada by som to rušila, ja viem clovek mieni...

petamich
13. júl 2022

u nas to boli tri dni, na tri dni po manzelovi a maly tri dni po mne

kristella
13. júl 2022

Ahoj, my sme mali covid 2 týždne dozadu. Najprv manžel - od nedele príznaky, utorok večer pozitívny antigén, ja a syn negat. Vo štvrtok večer som sa už necítila dobre, Ag úplne slabulinký náznak, v piatok už Ag pozit. Všetci 3 sme boli na pcr ešte v piatok - ja a muž pozit., syn negat. No a v pondelok som ešte raz urobila synovi Ag a už bol pozitívny aj keď bez príznakov. 6 dní od jeho pozit testu sme radšej s nikým neboli. Potom už áno a nikto sa už nenakazil.

renka30
13. júl 2022

u nas starsia 9 dni po mladsej, manzel 6 dni po starsej a ja 4 dni po manzelovi, takze sme si to prestrideali vramci 3 tyzdnov. Starsia dcera bola s mojou mamou a sestrou ked uz bola infekcna a ony dve sa nenakazili (su ockovane)

kiwi3
13. júl 2022

pravdepodobnost, ze sa nakazis, ked ste v jednej domacnosti a bez karanteny, je velmi vysoka, takmer hraniciaca s istotou. jedine, ak by si omikrom mala nedavno prekonany, vtedy mozno nedostanes. inak inkubacna doba 2-4 dni

katulienkax
13. júl 2022

@kiwi3 nie je to uplne pravda, je kopec ludi, vratane mna co napriek covidu v domacnosti a neizolovani sa som sa nenakazila, asi som mala stastie

kiwi3
13. júl 2022

@katulienkax a nemas ani prekonany omicron?

hopeja
13. júl 2022

Tak u nas sme mali pozitívnu dcéru, dva mesiace potom manzel....a nikto to od nich nechytil, ale my sme chorého vzdy izolované do vlastnej izby a pri kontakte respirator

lukbe
13. júl 2022

Hmm,pri delte som sa nenakazila,starala som sa doma o chorého,teraz sme sa postupne nakazili všetci traja. Nič nerarobis,ja som prišla o dovolenku pri mori😞Ale je to,samozrejme,individuálne,tu neplatí žiadna rada.

ms_green
13. júl 2022

Ono je to z časti aj o "šťastí". Môj brat mal covid a nevedel o tom. Mal príznaky všetko ale test si nespravil, lebo "on sa nakaziť nemôže". Nikto sme sa neizolovali. Potom mne začalo byť zle, spravila som si test a bum pozitívny. Potom sme sa ja z bratom odizolovali (brat už príznaky nemal). Moji rodičia, ani jeden z nich nedostali.

slavomira236
14. júl 2022

U nás sa od syna nenakazil nikto pri omikrone no jeho len trošku hlava bolela ráno dala som tabletku a do pol hodiny mu nič nebolo

moniikka
14. júl 2022

Mne vyšiel AG pozitívny 9.7. , mam doma ešte 2 deti a manžela a zatiaľ nikto