Prdíte pred chlapmi?
poradite prdite pred chlapmi lebo mna strasne duje boli brucho tak prdim a jemu to dost vadi neda sa to zastavit co s tym
@irriss
@katecameron
Nechodme do sukromia, prosim. Pripajaju sa k nam aj prdlavky, a ostali by za dverami, chuderky, kvoli nejakm veverickam??
A ja som netusila, preco netrvem na tom, aby sa delklik na WC zatvaral. To bolo preto, len som mala tusak a nie logicke vysvetlanie 😀
@irriss toto je za dlhu dobu ta najlepsia tema, na aku som tu nadabila. a rozhodne najveselsia. teda su tu rozne vesele, ale len vdaka schopnostim niektorych zien odpovedat na niektore "inteligentne" otazky naozaj inteligentne, s vtipom ci ironiou, len skoda, ze sa im nedostane porozumenia.
Baby viete co mi prislo na um ako to bolo kedysi ked boli tie korzety a velke sukne ci si to tam tie zeny hromadili 😀 😀 to muselo byt!!
poznam jeden celkom dobry vtip :
chlapcovi na diskoteke sa velmi paci jedno dievca . huta a vymysla a prehovara sa na to , ze pojde za nou a ju oslovi , pozve na drink . baba sa ale schytila smerom k zachodom , tak on za nou , ze ju pocka a oslovi ju . v duchu si pre seba hovori ako ju oslovi , v tom sa baba ruti zo zachodov a on na nu a z huby mu vyleti : cau , srala si ?? 😀 😀 😀
Baby, so objavila 😀 😀 😀 Neskusat prosim, riziko poziaru !!!
https://www.youtube.com/watch?v=UoCZQA5Idm0Babenk, co mi pridavate liky, nehanbite sa a pripojte sa do diskusie. Tema este nie je vycerpana, nemame stran ako UM, MM ockovanie, neockovanie, sexualny zivot pred a po porode....
basen mojich deti dedko prdol ako strela chalupka sa rozletela babka prdla este viac vyleteli na mesiac a mesiac bol opity kopol babku do riti babka mu to vratila podprsenku stratila ......
@charlie1980
Vsimla sis, jak zcervenal? 😀 😀 😀
@nativanativa neco na tech cervenych rukach preci jen bude 😀 😀 😀
@zita19 Ceeecka..a vis, ze jsou zas? nasla jsem fosforujici v Bambuli 😉 ale mjsou nekvalitni😉
Cecka mi nikdo nesbiral a ani nekupoval, musela jsem si je vyhrat na "care" a pak mi je tridni zabavila a nechtela dat zpet..tak se s ni sel muj otec hadat..a teda pulku cecek vybojoval...zrejme druha pulka byla pro vnuka ucitelky..ale vzpominam si jako vcera, ze prisel, a byl celej popprskanej, jak na nej rvala..
No ak by to zamkli zacnene bombardovat admina, ze preco? Ked smolkovia ano tak aj prdy. My sa chceme tiez preprdkat na patstu stranu 😀 😀 😀

a co tak tema " opite hovna " ?? 😀 😀 😀