icon

Prechladnutie a vetranie

Včera o 15:52

Ahojte ,stala sa mi taka nepríjemnosť. Prišla som spotrn az vonku vyzliekla som sa, v izbe sim vetrala 2 hodiny (v uzbe bolo asi 17-18 stupňov)a polonaha som si lahla na postel taka spotena. Aspon tu ventilačku som predtým zavrela. Na druhy deň rano som cítila take akoby suchi v krku si vravim že asi som v noci dychala ustami a nepripisovala som tomu žiadny význam, no už na vychadzkr ma bolela hlava a po vani mi bola uplne zima. Večer teplota 38,2, včers lepšie už davala som si lieky od teploty a aj na na noc a ráni vstanem a cela horim a teplota zas 38,2. Teraz poobede ked dounčikovala tabletka mam 37,7.Je to normálne? Mohla som z toho takto ochorieť? Chrípku isto nemam.
Mate niektora skusenosť?

lukbe
Včera o 15:54

Ja mam alergiu na chlad, ja ochoriem.

isis234
Včera o 16:02

Pozor na chlad. Ano, mohla si z toho ochorieť. Musíš to vyležať, Skús paralen a lipový čaj ak nechceš ísť lekárovi

autor
Včera o 16:05
@isis234

Pozor na chlad. Ano, mohla si z toho ochorieť. Musíš to vyležať, Skús paralen a lipový čaj ak nechceš ísť lekárovi

@isis234 dalam acylpyrin a začnrm kombinovať s iblaginom rapid lebo teraz akosi ten acylpyrin uplne ako by som chcela. Takto chora som už dlho nebola najskor den suchy kašel den chraplavy, dnes tak pol na pol, hrdlo už ok a pridal sa upchaty nos. Presne lipovy čaj pijem denne aj mimo chorôb. Až sa mi nechce veriť že sa da takto ochorieť doma.

anonym_b73c43
Včera o 17:07

Nechapem, comu sa cudujes?. Nechas sa ofuknut a nasledne sa divis

anonym_cbb7a0
Včera o 17:29

V zime sa vetra narazovo. Nie vetrackou. Dufam, ze si dostala energopomoc. Kurit do vetra. Paneboze.

autor
Včera o 17:32
@anonym_cbb7a0

V zime sa vetra narazovo. Nie vetrackou. Dufam, ze si dostala energopomoc. Kurit do vetra. Paneboze.

@anonym_cbb7a0 neuveris, ale da sa zavriet radiator👍

anonym_349831
Včera o 17:35
@anonym_cbb7a0

@anonym_cbb7a0 dostala energopomoc 8 eur a preto ma na lieky 🙂

anonym_cbb7a0
Včera o 17:36
@anonym_autor

@anonym_cbb7a0 neuveris, ale da sa zavriet radiator👍

@anonym_autor Ano, to ma zmysel, ochladit miestnost na 17 st. a potom to zase hnat na 21. Gratulujem...

autor
Včera o 17:45
@anonym_cbb7a0

@anonym_autor Ano, to ma zmysel, ochladit miestnost na 17 st. a potom to zase hnat na 21. Gratulujem...

@anonym_cbb7a0 vidim, že tu bývaš snami a vieš lresne kolko máme v spálni stupňov.. pozri sa na odporúčanu teplotu na spánok a potom buď múdra

viestta
Včera o 17:58

@anonym_autor take "prechladntia" su virozy a bakterialne infekcie, nic ine za tym nehladaj.
My mame celu zimu spime pri +/- 18°, lepsie sa nam spi (aj v detskej sa vypina na noc radiator) a ked soplime, kasleme, kychame, tak niekto nieco odniekadial dovliekol a odovzdavame si to navzajom.

autor
Včera o 18:02
@viestta

@anonym_autor take "prechladntia" su virozy a bakterialne infekcie, nic ine za tym nehladaj.
My mame celu zimu spime pri +/- 18°, lepsie sa nam spi (aj v detskej sa vypina na noc radiator) a ked soplime, kasleme, kychame, tak niekto nieco odniekadial dovliekol a odovzdavame si to navzajom.

@viestta presne my tiež mame radšej chlad na noc, kurime len trocha ked boli tieto mrazy -15. Vieščo práveže sme nikde neboli len u babky ktora mala zapal hrdla a kašel ale ona na covid skoro umrela. Toto ma asi tiež z vetrania lebo presne toto iste mala po sviatkoch. Tak mi len vyšlo, že som spotena ochorela v tej izbe ja neviem ale takto chora som nebola ani nepamätam... preto mi je to divne či sa dá takto ochorieť doma🤷‍♀️

viestta
Včera o 18:05
@anonym_autor

@viestta presne my tiež mame radšej chlad na noc, kurime len trocha ked boli tieto mrazy -15. Vieščo práveže sme nikde neboli len u babky ktora mala zapal hrdla a kašel ale ona na covid skoro umrela. Toto ma asi tiež z vetrania lebo presne toto iste mala po sviatkoch. Tak mi len vyšlo, že som spotena ochorela v tej izbe ja neviem ale takto chora som nebola ani nepamätam... preto mi je to divne či sa dá takto ochorieť doma🤷‍♀️

@anonym_autor nie, doniesla si si nieco, alebo niekto doniesol, neofuklo ta.

autor
Včera o 18:15
@viestta

@anonym_autor nie, doniesla si si nieco, alebo niekto doniesol, neofuklo ta.

@viestta nas v dome byva 6 a od babky nikto nič sni teraz ani medzi sviatkami a babka normalne funguje a ja som ko🤷‍♀️ ale casovo by to uplne sedelo. Lebo dnes na druhy den po mojom otuzovani bolo uz zle

isis234
Včera o 18:40
@anonym_autor

@anonym_autor je rozšírený vírus... vysoké horúčky
Skoré uzdravenie prajem