icon

Priotrávili ste sa jedlom? Zistite príznaky otravy!

6. nov 2024

Mohla som sa priotravit jedlom?
Jedla som poobede jušku s hubami. Onedlho na to som ai všimla že keď rozprávam, tak sa mi napínaju nevedomky oči. Takisto mam stav taky ako keby som bola opota a zdrogovana. Prišla som domov nejak na aute, lahla som si, ale neprešlo mi to ani po 2 a pol h. Teraz ked sa postavím, akoby ma niekto tahal k zemi taka som slabá.
A ešte mam strašne sucho v ustach6, ze nedolazem ani jest
Neviem ani co sa deje. Ale stav jak opitá, zdrohovana, je mi zima

oceanahory
•
6. nov 2024

Mohla...a mozes mat aj stav pred mrtvicou alebo iba znizeny tlak. Ak ti je naozaj zle, tak chod na pohotovost, tu na MK ta nikto "nezachrani".

sabinaxd
•
6. nov 2024

Volaj záchranku

larinka552
•
6. nov 2024

No ci si sa neotravila s hubami. Napchaj do seba 6 ks cierneho uhlia a nech ta niekto zavezie na pohotovost. Alebo zachranka. Necakaj kym sa to zhorsi.

stanulienkat
•
6. nov 2024

Zavolaj tomu, kto s tebou ešte jedol toto jedlo, či aj on má rovnaké príznaky. Kto varil polievku a z akých húb?

thirstymonk
•
6. nov 2024

Neviem sice, čo je juška s hubami, ale ja mam taku zasadu, že konzumujem len tie huby, ktore si sam nazbieram. Ostatnym neverim.

andrejka1974
•
6. nov 2024

Ja by som išla ihneď k lekárovi môže to byt aj otrava hubami radšej skôr ako neskoro

alickapusinka
•
6. nov 2024

čim skôr by som išla na urgentný príjem.Zvlašť ak sú to huby moja kamarátka pred 15 rokmi tak prišla o obličku tiež otec nazbieral huby a navarili polievku.Už si si mala volať záchranku.Povedať čo TI je.Toto sranda nie je.Vyplachnu TI žaludok ako píše andrejka1974 radšej skoro ako neskoro otrava hubami môže byť aj smrteľna.

autor
•
7. nov 2024

Isla som na pohotovosť. Vzali mi krv, výsledky všetko v poriadku. Tak som dostala infuziu a sla som domov. Ze skôr to pripisali únave a prepracovanosti..uz som v poriadku.