icon

Prečo bolí zubný implantát na skus?

sonavvv
18. nov 2023

Mám dotaz .Je tu niekto kto mal rovnaký problém ako ja ? Mám nový implantát v hornej čeľusti cca 2 týždne a keď jem niečo tvrdšieho tak mám bolesť v mieste implantátu.Pokiaľ je tu niekto kto mal rovnaký problém ako ste dopadla čo bolo dôvodom?

guudy
18. nov 2023

Mas uz implantat dokonceny? Tj mas na nom nasadenu korunku? Ak hej, dovodom moze byt napr prilis vysoka korunka.
Ak mas implantat bez korunky-2 t po navrtani, tak to sa este hoji.
Ja si nepamatam bolesti…ale uplne to vylucit neviem, uz je to davno.

sonavvv
autor
18. nov 2023

@guudy Áno začalo to 2 týždne po nasadení korunky

ja_mama
18. nov 2023

@sonavvv ja sice nemam implantat ale len vyplnene kanaliky+korunka, ale tiez ma to zo zaciatku bolelo na zhryz - sla som na kontrolu, korunku potom Dr. trosku zbrusil a uz to bolo dobre 🙂

guudy
18. nov 2023

@sonavvv tak to bude vysoka korunka, chod k zubarovi, jemne ju zbrusi a bude dobre😊

sonavvv
autor
18. nov 2023

@guudy Díky bolo by to fajn keby bol fakt toto problém.

guudy
18. nov 2023

@sonavvv mne vzdy zubar dokladne kontrolovat ako na implantat hryziem a napriek tomu som dostala odporucene, ze ak mi bude vadit/boliet, mam prist a vyriesime 🙂

sonavvv
autor
21. nov 2023

@guudy Ďakujem všetkým za podporu,stačilo fakt zbrúsiť trochu korunku a je po probléme.🩷

malcica
8. nov 2025
@sonavvv

@guudy Ďakujem všetkým za podporu,stačilo fakt zbrúsiť trochu korunku a je po probléme.🩷

@sonavvv dobry den, a ako? ste spokojna? nemate uz problem odvtedy s implantatoM?