icon

Prečo chytám od syna všetky choroby?

13. mar 2025

Ahojte. S mužom sa zamýšľame prečo ja na 99% vždy všetko chytím od syna. Momentálne ležím s horúčkami. Paradoxom je, že keď je chorý, snažím sa nebozkavat ho, nejesť po ňom, jak nejaká blbá matka...no a muž ho bozkáva, pije po ňom a väčšinou to nechytí. Takže nabudúce asi môžem smelo po chorom dieťati piť, jesť a možno to zaberie? 🤣 Že davkujem tie vírusy postupne do tela? Neviem, len taká úvaha. Inak nebývam často chorá, zvyčajne mám virozy co za 2-3 dni prejdú ale vždy keď ich má syn 🤣

autor
13. mar 2025

A to beriem viac doplnkov, vitamín C, D, zinok a muž proste nič 🤣 ani neje viac ovocia a zeleniny a schytam to vždy ja

zuzkaa1991
13. mar 2025

Pocas covidu sme brali vitamíny atd a boli sme casto chori a fakt asi 2rok neberieme žiadne vitamíny okrem choroby jedine na snazenie o.detia sme brali vitamíny a nie sme našťastie chori ani od malej neschutame....

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tulipanik12
13. mar 2025

Krvná skupina A, ktorú určite máš, hneď všetko od každého chytí, na rozdiel od skupiny B či 0

zuzkaa1991
13. mar 2025

@tulipanik12 ja mam skupinyu A+ a neschytam všetko muz ma 0 a skôr on schytal.parkrat od malej 😁😁 malo chripku minulý mesiac 40tky teploty bala.som sa ze schytam ale.nastastie.som neschytala

tulipanik12
13. mar 2025

@zuzkaa1991 chrípku nechytám ani ja, no všetko ostatné, hlavne bakteriálne nákazy, kde sa nepohnem bez ATB. A všetci ľudia, s ktorými sa poznám a sú skupina A, tak to majú tak isto. Dokonca aj pre komáre a kliešte sme naj 😀 Niekde o tom bol aj uverejnený výskum. Možno ty si svetlá vynimka.

ivik4
13. mar 2025

Ja mam autoimunitne ochorenie o ktorom som roky nevedela . Takze teraz uz viem preco som mala kazde 2 tyzdne s malym antibiotika ked chodil do skolky. Muz nikdy nic

siska53
14. mar 2025

Lebo je to tak.. u nas to preslo po cca 2 rokoch - deti trosku podrastli a hlavne v mojom pripade aj zisteni, ze mam histaminovu intoleranciu. Toto prispelo k tomu, ze som uz az tak casto nebyvala chora

kiki68
14. mar 2025

Je to bezne, ak roky nepracujes s detmi, nemas na tie nemoci imunitu. Ja ked som robila v skolke, muz bral 5x rocne atb. Prve dva roky, potom si zvykol, pro dietati to bolo lepsie, ale tiez sme pochytali veci prvy rok