Prečo chytám od syna všetky choroby?
Ahojte. S mužom sa zamýšľame prečo ja na 99% vždy všetko chytím od syna. Momentálne ležím s horúčkami. Paradoxom je, že keď je chorý, snažím sa nebozkavat ho, nejesť po ňom, jak nejaká blbá matka...no a muž ho bozkáva, pije po ňom a väčšinou to nechytí. Takže nabudúce asi môžem smelo po chorom dieťati piť, jesť a možno to zaberie? 🤣 Že davkujem tie vírusy postupne do tela? Neviem, len taká úvaha. Inak nebývam často chorá, zvyčajne mám virozy co za 2-3 dni prejdú ale vždy keď ich má syn 🤣
Pocas covidu sme brali vitamíny atd a boli sme casto chori a fakt asi 2rok neberieme žiadne vitamíny okrem choroby jedine na snazenie o.detia sme brali vitamíny a nie sme našťastie chori ani od malej neschutame....
Krvná skupina A, ktorú určite máš, hneď všetko od každého chytí, na rozdiel od skupiny B či 0
@tulipanik12 ja mam skupinyu A+ a neschytam všetko muz ma 0 a skôr on schytal.parkrat od malej 😁😁 malo chripku minulý mesiac 40tky teploty bala.som sa ze schytam ale.nastastie.som neschytala
@zuzkaa1991 chrípku nechytám ani ja, no všetko ostatné, hlavne bakteriálne nákazy, kde sa nepohnem bez ATB. A všetci ľudia, s ktorými sa poznám a sú skupina A, tak to majú tak isto. Dokonca aj pre komáre a kliešte sme naj 😀 Niekde o tom bol aj uverejnený výskum. Možno ty si svetlá vynimka.
Ja mam autoimunitne ochorenie o ktorom som roky nevedela . Takze teraz uz viem preco som mala kazde 2 tyzdne s malym antibiotika ked chodil do skolky. Muz nikdy nic
Lebo je to tak.. u nas to preslo po cca 2 rokoch - deti trosku podrastli a hlavne v mojom pripade aj zisteni, ze mam histaminovu intoleranciu. Toto prispelo k tomu, ze som uz az tak casto nebyvala chora
Je to bezne, ak roky nepracujes s detmi, nemas na tie nemoci imunitu. Ja ked som robila v skolke, muz bral 5x rocne atb. Prve dva roky, potom si zvykol, pro dietati to bolo lepsie, ale tiez sme pochytali veci prvy rok

A to beriem viac doplnkov, vitamín C, D, zinok a muž proste nič 🤣 ani neje viac ovocia a zeleniny a schytam to vždy ja