Prečo hlava tŕpne po odpadnutí?
Ahojte,
píšem anonymne preto, lebo tu mám rodinu a nechcem, aby sa o mňa strachovali.
Mám aktuálne viac práce, voľný deň som nemala už 5 týždňov a asi sa to na mne prejavilo dnes, pretože som odpadla. V kancelárii mame koberce, neudrela som sa nejak zásadne. Ale na ľavej polovici hlavy cítim niečo medzi mravčením a tŕpnutím. Je to rušivé, nie bolestivé.
Čím to môže byť? Ďakujem
Ja na tvojom mieste by som isla hned k dr na pohotovost. Predsa to moze byt aj nejake krvacanie... Po uraze hned zoberu bez cakania...
Náš sused 47 ročný tiež len tak odpadol tak raz pozbieral sa ignoroval dalej však pán podnikateľ bez neho by svet skončil. Výsledok po mozgovej príhode plus infarkte je chlap v kome leži.Chlap plný života odkazaní na celu rodinu deti manželku mamu.Takže k téme len toľko.Komu nie je rady tomu nie je pomoci. Už ak nechceš ísť kvôli sebe aspoň pozeraj aby deti nezostali bez mami.Ja sa len čudujem že si nezavolala sanitku a nešla do nemocnice neskôr sa to môže opakovať.Mohla si mať aj epileptický záchvat tých je veľmi veľa.Nie pri každom sa pomočiš a nepamätaš sú aj take ako popisuješ.Takže to môže byť hoci čo.Pre prácu žena neblázni zdravie je to najcennejšie čo mame v živote to je viac ako nejaka práca a peniaze.
musis na pn, minimalne kym ti neurobia potrebne vysetrenia
Ja som to mala po otrase mozgu a nic to nebolo, ale tiez som bola na pohotovosti a urobili mi CT hlavy
Nepodceňuj to. Môže to byť banalita, ale aj niečo vážne. Tŕpnute časti tela, ktoré neprechádza a navyše po takejto príhode by ma teda dosť výrazne znepokojilo. Treba navštíviť lekára, čím skôr.

Prepracovanosť. Vezmi si PN a choď na neurológiu. Minimálne ti predpíše silnejšie magnézium na predpis. Ale asi ťa pošle aj na vyšetrenia.