Prečo majú ženy po pôrode návaly tepla?
Dievcata, mali ste po porode akoby navaly? Neviem to opisat, ale ked dojcim som cela mokra. V noci to iste. Je to ok? Som 3t po porode. Dakujem
Hej, brutálne som sa potila a aj smrdela. Prejde to. Mne asi až o 9 mesiacov 🙈
masaker, nic nerobim a hotova som, spotena ako z posilky…snad to prejde cim skor. Lebo sa pri malom ani nestiham prezliect nie to osprchovat 🥲😀
Tiez som to tak mala🤣v noci aj 3x som si menila pyzamo, cela mokra som bola🙄ale po par dnoch to preslo postupne 🙂
Ano,obzvlast v noci,niekedy som sa prezliekla aj 3x mokra ako mys.Casom sa ti upravilo samo.
Ja som mala také stavy, keď sa mi mlieko začalo tvoriť. Mala som pocit v hlave, ako keby som mala tlak aspon 200… Po čase sa to ustálilo, ale v pôrodnici som mala normálne pocit, že idem dostať infarkt. A strašne som sa pri dojčení potila prvých pár mesiacov.
Masaker, ja som dva tyzdne, a som spotena, smradlava, unavena, dojata, vyrevana…krvacam, hemeroid na tlaci…sladke sestonedelie, jedina dobra vec je zatial dobry spanok babatka😄 ale uz chcem aby to skoncilo
@majlo1234 ja mam tiez vsetko to co si popisala a na toto ma nikto nepripravil. 🤣
Jedine pozitivum, ze kamos hemeroid pomaly mizne. 🤣

Hormóny. To sa časom úpravi.