Prečo mi bije srdce rýchlo aj bez stresu?
Ahojte,
stáva sa vám niekedy, že vám z ničoho nič začne silno búšiť srdce?
Mne sa to v poslednom období stalo už niekoľkokrát. Sedím pri televízore alebo normálne fungujem a zrazu cítim, ako mi srdce bije oveľa rýchlejšie. Po pár minútach to väčšinou prejde, ale vždy ma to vystraší.
Bola som na základných vyšetreniach a nič vážne mi nezistili. Napriek tomu nad tým stále rozmýšľam, keď sa to zopakuje.
@anonym_autor obyčajne to spôsobuje nedostatok magnézia a draslíka v tele, dehydratácia, spôsobuje to káva, kofeín, čokoláda, veľa cukru v strave, HIT, prekyslený organizmus zle zloženou stravou... odsleduj si ktoré potraviny ti to spôsobujú.
Ahoj mne sa to stalo presne včera v noci z ničoho nič sa mi zvýšil tep nevedel som čo sa to robí so mnou zrazu ma prehnal pot počas zrýchleného tepu už som myslel že volám záchranku,ale prešlo to a hneď som musel utekať na veľku potrebu potom už to prešlo ale cítil som sa taký desí cely napäty nespal som vôbec ☹
@anonym_autor obyčajne to spôsobuje nedostatok magnézia a draslíka v tele, dehydratácia, spôsobuje to káva, kofeín, čokoláda, veľa cukru v strave, HIT, prekyslený organizmus zle zloženou stravou... odsleduj si ktoré potraviny ti to spôsobujú.
@anonym_cf9dd1 presne mne musela včera večer zle sadnúť strava a nebolo mi všetko jedno ☹ a toto sa mi stalo čo opisuje autor

AVRT/AVNRT🤷🏼♀️, najlepsie ekg holter.