Prečo mi je zle a ako to riešiť?
Dobrý večer ja neviem čo mi môže byť teraz sa to stalo 2x všetko v poriadku spím si a zrazu sa zobudím že mi je strašne zle a na vracanie no úplne divno mám strach čo to môže byť? Minule som zbadala na sebe v práci z ničo nič prišla na mňa celková slabosť celého tela myslela som že odpadnem prešlo to čo to môže byť somnou? 🥺
Určite si daj urobiť preventívnu prehliadku
@anonym_autor veštecká gula mi hovorí, aby si šla k lekárovi 😃
Veď to môže byť cokolvek.. daj sa vyšetriť
@anonym_autor myšlienkové pochody máš ok?... stres panika, stále premýšľanie, obava z neznáma= tetánia
@anonym_autor je to.psychika, bud atak alebo tetania....aj ja to mavam, ak si stihnem dat hlt vody tak sa to ukludni ak nestihnem tak ma niekolko krat napne a je mi strasne mam pocit ze koncim
@anonym_autor ojojoj moja,poznám to🙂bola to psychika a úzkosti
@leonakr to vážne? A to si mala aké stavy prosim?ja aj dnes celková slabosť neaké divné videnie rozmazané to môže byť s toho?😮💨🥺
@leonakr to vážne? A to si mala aké stavy prosim?ja aj dnes celková slabosť neaké divné videnie rozmazané to môže byť s toho?😮💨🥺
@anonym_autor jasné,že to môže byť z toho.Nie každý má úplne identické prejavy,jednému búši srdce, druhému sa točí v hlave,iný má problém so stolicou,mne bola napríklad zima,obrovská zima a potom horúčavost..
Čiže je to rôzne,ale pociťujeme zvláštne pocity,strach,panika,chaos,čo ak a čo keď....no je to psychika.U mňa pomohli až lieky.

@anonym_autor počkajte idem preleštiť moju vešteckú guľu. Môže to byť tehotenstvo, zlý životný štýl, štítna žľaza, preťaženie, choroba srdca milión milión vecí. Ráno smer obvodný - tlak , ekg , odbery+ štítna žľaza plus rovno zoberte zo sebou ranný moč.