Prečo mi z ničoho nič začalo smrdieť mäso v ústach?
Ahojte, neviete náhodou prečo by mi z ničoho nič začalo smrdieť mäso v ústach ? A mám bolesti v ľavom podbrušku … dozeraz mi to mäso vôbec nevadilo teraz cítim neskutočný zápach … neviete čo to môže byt?
Sestra to tak mala v tehotenstve. Nemohla mäso ani cítiť, mäso nejedla vôbec a keď niečo z neho varila, tak objímala misu veľmi často. 😀
Bud tehotenstvo alebo rakovina zaludka, prímarka ktora ma učila povedala že ludia s rakovinou zaludka maju odpor na mäso, ale teraz to neznamená že máš rakovinu a ani ťa strašiť nechcem.
Mne sa hnusilo mäso keď som bola tehotna, 6mes som ani nemohla zacítiť vôňu mäsa, či surove alebo upečené..Kúp si tehotenský test
tiež som to takto mala a neskor mi začalo i smrdiet. Tak som nejaku dobu maso nejedla vobec. Telo ho neprijimalo. MOžno si iba potrebuje oddychnut od masa
Mne tak kuracie začalo vadiť a hrozne smrdieť, ...cca 2 mesiace...a potom som zistila, že som tehotná 😂😂😂😂😂
Mne vadilo kuracie mäso keď som bola tehotná, ostatné druhy v pohode ale kuracie..to ma až naťahovalo 😀
@paulahr takto to mám aj ja a dnes aj bolesti podbruska v ľavej časti sa pridali tak som zvedavá že či to je možné.. toľko sme sa snažili
@tanyag ahhh no my sme sa tolkooo snažili a nedarilo sa… a teraz toto a od dnes aj bolesti podbruska na ľavej strane tak som taká že už ani neverím
Aj mne extrémne smrdí od kedy ho nejem, bolo by divné keby mi hnijuce zdochliny vonali 😅😅😅

ja tiež pár dní len kuknem na mäso a napína ma .