Prečo nemá priateľ nárok na stravu po operácii?
Ahojte dievčatá.Prosím vás pekne poraďte mi.Priateľa mi dnes operovali a povedali mu že nemá nárok na stravu.Iba ak si ju bude platiť sám.Neviete aký dôvod môže byť?Povedali mu že oni z union nemajú zmluvu či čo ale je to hlúposť lebo svokra ležala pred pár mesiacmi a mala stravu denne a tiež je union.Je živnostník tak môže to byť preto?Ďakujem za info.
@zuzanita1812 to s tým nemá nič spoločné. To kde mu povedali? Napríklad mohlo sa stať že obed nestíhali objednať, ale polievka sa vždy ušla. A večeru už MUSÍ mať.
@rozculena veď toto že by platil aj operáciu.Ale ako mi napísala hore jedna pani tak asi kvôli tomu že je na jeden deň asi preto
@krtko1313 sestrička na izbe.obed nestíhal lebo bol poobede už po operácii.
Niekedy pri niektorych jednodnovkach nie je narok na stravu,nech sa opyta na dovod
@zuzanita1812 mali mu odložiť. Pozrite na ich stránke, ako píšu o strave, neexistuje,že nedostane jesť. Áno, môže byť, že niekde sa platí ale to sa malo všetko pred operáciou dohodnúť a hlavne informovať pacienta!
@zuzanita1812 veď, ale asi nesmie jesť.?
Mňa operovali v štvrtok na obed a jedla som až v piatok obed. To záleží od diagnózy.
@zuzanita1812 no a čo sa operovalo? Ak brucho/žalúdok/črevá tak sa nejedava 1 -2 dni len tekuté infúzie
@zuzanita1812 skôr to bude tým, že ide zajtra domov. Mame menili kĺb teraz v lete, na príjem prišla ráno nedostala nič, ani na obed, ani na večeru, že prvý deň nemáš nárok po novom, mas si doniest jedlo. Tak som jej bola kúpiť desiatu v bufete. Druhý deň ju operovali tak az po operácii začala dostávať stravu
@zuzanita1812 no ak je to jednodňová chirurgia,tak nemá nárok na stravu.Ale to mu mali povedať vopred.

prečo nezavolá do Unionu? Nemá podlžnosti voči poisťovni?