icon

Prečo rastú chlpky na brade aj po štyridsiatke?

evinna82
29. júl 2025

Ahojte ma 40 rokov začali sa mi rásť chlpky na brade,začalo to jedným chĺpkov , vadí mi ze sú drsné..ale malé...momentálne keď rátam mam ich 6 -7 nerátam až úplne...len sa chcem opýtať ako sa zbavim prípadne,prečo sa to deje..u lekára som bola hormóny,štítna žľaza všetko ôk...

ukgirls
•
29. júl 2025

zacinajuca menopauza-jej priznakmi su prave aj chpy nielen na brade ..hormony sa zacinaju burit a hold telo reaguje,vaha,pokozka
,nalady a tak dale a tak dale

evinna82
autor
•
29. júl 2025
@ukgirls

zacinajuca menopauza-jej priznakmi su prave aj chpy nielen na brade ..hormony sa zacinaju burit a hold telo reaguje,vaha,pokozka
,nalady a tak dale a tak dale

@ukgirls a riešenie?

hylary
•
29. júl 2025
@evinna82

@ukgirls a riešenie?

@evinna82 vytrhnúť pinzetou

ukgirls
•
29. júl 2025

ak mas hormony ok tak riesenie je len jedno-vytrhavanie..bud pinzeta alebo laser ... a medzitym si studuj ako prezit premenopauzu a samotnu menopauzu

doriiis
•
29. júl 2025

Tak isto ako na chlpy inde.Vytrhat alebo používať napríklad Lumeu

evinna82
autor
•
29. júl 2025
@ukgirls

ak mas hormony ok tak riesenie je len jedno-vytrhavanie..bud pinzeta alebo laser ... a medzitym si studuj ako prezit premenopauzu a samotnu menopauzu

@ukgirls to ze všetok mam ôk hormóny atď...

pribinak
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_9f4080
•
29. júl 2025

ved normalne chodim ku kozmeticke na depilko voskom

veronika2316
•
29. júl 2025

Ja mám 30 hormóny ok a cítim sa ako chlap keby ich mám.len 6 ja si ch yrham.uz denne si hrubé tmavé a veľa

anonym_86103a
•
29. júl 2025

@evinna82 Ďalšia debilná téma. Normálna žena si to dá depilovať, alebo vytrhne pinzetou a nezakladá o tom témy.

jamidea
•
29. júl 2025

@evinna82 odpoved moja, aj lekara je "to je vekom". Zvykaj si.

oli18
•
30. júl 2025

Ja si vytrhavam pinzetou
Nerastu tak husto, ani tak vela, aby som musela chodit na depilaciu. Ked prstom prejdem po brade, hned citim pichlave, hned vytrhnem v zubarskom zrkadielku, nema sancu narast ani na 2 mm.