icon

Prečo sa nedokážeme zbaviť prechladnutia?

27. okt 2025

Ahojte.čo za chorobu teraz zúri?vyzerá to ako obyčajne prechladnutie ,ale už vyše týždňa sa toho nevieme zbaviť

anonym_71ed94
•
27. okt 2025

Ja mam covid, ale s teplotami, zimnicou, bolestami tela

maca1984
•
27. okt 2025

Covid test som si robila teraz ráno, negatívny. Takže to bude nejaká iná šmakocina. Idem ku dr., uvidím.

angieart71
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
27. okt 2025

Najstarší to privliekol asi zo školy,už je doma týždeň.aj keď bol väčšinu zatvorený v izbe aj tak nás všetkých nakazil.najprv 3 mesačného,potom muž,ja a teraz aj dcéra.ani pamycon nezaberá na sople a ten vždy za dva max tri dni zabral.v čaji sa už kúpeme, vitamíny nám idú cez uši,inhalujeme,nahrievame...hlavne bábätká mi je ľúto.testy covidove síce nemám,ale na ten to nevyzerá

anonym_ea8f35
•
27. okt 2025

@anonym_autor vies,ze dnes som na to myslela?? Co to je? Dieta prinieslo zo skolky, covid testy negativne, vytery z nosa negativne a tych soplov sa obe nemozeme zbavit ani unifloxom ani pamyconom.

4stanka4
•
27. okt 2025

Presne toto mam aj ja. 2 týždne zahuhňaná, stále sople, opuchnuté sliznice. V piatok som volala dr nech mi niečo dá lebo je to už neúnosné. Dala mi Tobradex kvapky do nosa a Aerinaze antihistaminikum a už je to aspoň o niečo lepšie ale stále cítim ze to nie je 100%