Prečo zvoliť celkovú narkózu pri gastroskopii?
Ahojte, boli ste niekto v celkovej narkoze, ako to prebieha? Isli by ste znova? A este otazka k oblbovaku. Ako to funguje? Pocas vysetrenia si vsetko uvedomujes a iba spatne nepamatas, takze cloveka davi aj s oblbovakom? Mam vysoky davivy reflex, napina ma aj u zubara ked mi vysetruje zadne zuby.
@anonym_autor celkova narkoza pri gastroskopii sa nerobi. Aspon nemam o tom povedomie
Podava sa len utlmujuci liek, vysetrenie si nepamatas a v podstate spis. Hladaj ambulanciu, kde su ochotni podat lieky.
Robi sa aj s celkovou anestezou.
@anonym_autor alebo je este alternativa hadicou cez nos. Ma niekto s tymto skusenost?
@anonym_autor mne robili cez nos a normálne som sa s doktorom počas toho rozprávala, vôbec mi nebolo zle, ani nič ma nadavilo. Striekali mi sprej do nosa, chvíľku sme počkali a doktor má vyšetril. Tuším za vyšetrenie cez nos som platila 10, alebo 15 €, už si nepamätám.
Robi sa aj s celkovou anestezou.
@anonym_autor Len pre male deti a pod, tebe to nik neurobi, rizika prevazuju prinosy.
Nepíšte hlúposti, samozrejme, že sa robí gastroskopia aj v celkovej anestéze. Som toho živým dôkazom, absolvovala som to dva mesiace dozadu. Môžeš si vybrať, ako to chces absolvovať. Nerobia sa ani žiadne predoperačné vyšetrenia. Normálne prídeš, uspia ťa na pár minút, zobudia a ideš vysmiata domov
@anonym_autor Len pre male deti a pod, tebe to nik neurobi, rizika prevazuju prinosy.
@patrike 😁😁😁 jasné
@anonym_autor alebo je este alternativa hadicou cez nos. Ma niekto s tymto skusenost?
@anonym_autor davaju ju analgetika ale tak kratkodobe, totonie je ako bezna operacia....zachvilku budes hore...a ano, sla som s analgosedaciou , mne rovno robili aj kolono..
@anonym_autor davaju ju analgetika ale tak kratkodobe, totonie je ako bezna operacia....zachvilku budes hore...a ano, sla som s analgosedaciou , mne rovno robili aj kolono..
@anonym_e6b329 ale analgosedacia je ine ako anesteza. To si dostala lieky na utlmenie. Cize si to vysetrenie nevnimala?
@patrike nevyjadruj sa k nieco o com 💩 vies
@anonym_autor Bola som nedavno s analgosedaciou Byfado
( alebo tak nejako) - dava sa do zily. Nic si nepamatam, len oslintane tricko mi to pripomenulo 😅😅. 130€. Vobec neviem, ci som pocas toho komunikovala 🤷🏼♀️
@anonym_autor celkova narkoza pri gastroskopii sa nerobi. Aspon nemam o tom povedomie
@anonym_84761f robi, bola som tak
mala som predoperacne vysetrenie a uspali ma profopolom, riadne ako pri operacii, ale teda spala som len asi 15 minut
mala som predoperacne vysetrenie a uspali ma profopolom, riadne ako pri operacii, ale teda spala som len asi 15 minut
@zuzana76 po zobudeni si mala nejake tazkosti ako bolest hlavy alebo nevolnost?
Propofol a ides . Uplne super😊
@anonym_e6b329 ale analgosedacia je ine ako anesteza. To si dostala lieky na utlmenie. Cize si to vysetrenie nevnimala?
@anonym_autor nie, prespala som...zobudila som sa asi po hodine
@anonym_autor ja som bola minulý týždeň a robili mi cez nos.. ak mi to zavádzali cez nos musela som tu hadicku prehltnúť a potom už dobre bolo .. menej som aj grgala výhoda bola že som mohla prehĺtať slinu aj rozprávať. Ako dalo sa ale bolo to aj trošku nepríjemné