Prekonaný Covid-19 a ďalší pozitívny člen v domácnosti
Dobrý deň, zažil niekto z vás situáciu, že ste už prekonali covid a o niekoľko týždňov neskôr zistili covid u niekoho iného v rodine?? Čo ste potom robili? Museli ste znova ostať v karantene? Dakujem za odpoved..
nezažili ale samozrejme že karantena,opakovaná nákaza u toho istého človeka je možná,bohužiaľ
znamej kt. prekonala covid, vcera tiez povedali, ze ma na tri mesiace odolnost na covid ze sa znovu tri mesiace nenakazi
@ewwe moja sestra robí na kovid centre a tam pacientka pozitívna, po 6dnoch neg a za 2tyzdne zase pozitívna u nich....
@ewwe mala dva večere 37.5 tak ju zobrali na test pozitívna, odvtedy jej nič nebolo.... Na 2tyzdne išla domov negatívna a znovu bez príznakov pozitívna.
Nie je tajomstvo, ze tie testy su nepresne a casto ukazuju nezmysly. Vie to matovic
@janinah pretoze je to urcity tip chiripkoveho virusu...kazdopadne znova karantena mozete to dostat znova...v tych opatreniach co robia nevidim opodstatnenie znova to moezte dostat ked sa v rodine nakazi dalsi rovnako ako kazde prechladnutie atd atd
@akinom0077 ja mam svedomie čisté a každému sa dokážem pozrieť do očí! Kade tade ma nezaujíma.
baby takze mam nove cerstve info, ziadna garancia imunity na 90 dni, dnes opatovne nakazeny lekar, do 5 týzdnov sa nakazil znova☹
@ewwe samozrejme, je to logicke ze sa moze nakazit viac x. A co z toho vyplyva? ze toto do coho nutia ludi - povinne testovanie nema opodstatnenie
@ludmiiilka NIE!!!! TO NENI PRAVDA, TEN KTO MAL KOVID UZ 90 DNI ODLA PLATYNCH TERAJSICH ZAKAZOV PRIKAZOV NEMUSI BYT V KARANTENE
@marta3127 Práve dnes som dostala info, že známa, ktorá prekonala Covid pred 2 mesiacmi je znova infikovaná. Prvý krát mala celkom dobrý priebeh (ako trošku ťažšia chrípka), ale teraz je to oveľa horšie už od začiatku. A to jej tvrdili, že bude mať protilátky minimálne nasledujúce tri mesiace.

áno, ak ste spolu v jednej domácnosti