icon

Preplatia mi antigénové testy?

egnivia
16. sep 2021

Ahojte baby, předem chci jen povedat nepiště "nech sa očkovat a máš pokoj" děkuji 😅
Jsem v 16tt na rizikovém... Ambulance se nachází v nemocnici, sestřička do telefonu povedala nech si přinesu antigenový test.
Když jsem v tak nízkém týdnu nebude se jednat jen o pár testů... Do toho mě čeká hematologie, endokrinologie a kdo ví co ještě...
Za ty peníze co dám za testy bych raději koupila něco bábetku...
Je nějaká možnost proplacení testů zpětně?

Přeci jsem jen na rodičáku a těhotenské dávky nejspíš nedostanu takže každé euro k dobru 🤷🏼‍♀️
A vážně jsem nečekala, že si budu muset do budoucna na běžná těhu vyšetření našetřit peníze 😂
Děkuji za odpovědi 🙏

sisa_s
16. sep 2021

Testy su zadarmo iba pri priznakoch, kontaktoch s pozitivnymi a pred operaciou...antigenove si musis zaplatit

petamada
16. sep 2021

ja som pisala na poistovnu, a nie, nepreplacaju angigen, len pcr je zdarma pri priznakoch, resp. operaciach.

simonkazga
16. sep 2021

Bohuzial. Toto je politika tohto skveleho statu. Nikoho nezaujima, ze si tehotna - bud sa das zaockovat, alebo si platis testy.

Ale musim dodat, ze to najskor zavisi od lekara, lebo v utorok som bola u obvodneho gynekologa (ambulancia v nemocnici) a test po mne nikto nechcel, dnes som bola v inej nemocnici u porodnika a tiez bez testu.

lienka.7
16. sep 2021

@egnivia este min.rok ked lekari zacali vymyslat s testami (a to boli zadarmo) ex minister Krajci jasne povedal, ze lekar od teba nema co pytat test, lebp ide o osetrenie. To ze to zacali robit je polutovania hodne. A kedze sa s tym nic nedialo, vymyslaju zase.
Ja by som sa lekara opytala ze ci on ma test.
A ked ta nechce osetrit, nech ti to da pisomne.