icon

Pretrvávajúca bolesť na hrudi: Čo robiť?

vannyvanny
14. máj 2024

Ahojte mňa už 4.den bolí na hrudi neviete čo to môže byt ? Nedá sa mi kvôli práci behnut k lekárovi . Najhoršie je že ta bolesť je skôr v noci keď ležím tak ma boli hrudník skôr solar a ide to do láva . Počas dňa keď sa hýbem a tak to práveže moc necítim ale v noci dosť .

majusik1304
•
14. máj 2024

@vannyvanny a silná je to bolesť? Ako neviem poradiť ale tiež toto mám posledných pár dní...a tiež len keď v noci ľahnem do postele tak vtedy to začne....

mihula
•
14. máj 2024

@vannyvanny no môže to robiť chrbtica,ale aj príznak infarktu.V každom prípade lekár .Ak sa nedá doobeda,tak večer pohotovosť alebo urgent

slovenka753
•
14. máj 2024

skor to bude hrudna chrbtica

majamat
•
14. máj 2024

zrejme chrbtica.

pripadne problem s travenim nemas? napr aj pazerak moze boliet, aj ked tam byva skor palenie. no to zvycajne nevystreluje do stran.

vannyvanny
autor
•
14. máj 2024

Asi chrbtica tiež si myslím lebo je zvláštne že to cítim len pri určitej polohe a keď sa pohybujem je to v pôjde viac menej . No cez deň je to fajn v noci je to bolesť ale nič čo by sa vydržať nedalo lenže zostanem strašne v strese z toho a nedá sa mi zaspať .
Rozmýšľam či to nemôže aj od zaludka lebo kedysi sim mala zápal žalúdka a tuším som mala aj takéto ťažkosti no moc si to nepamätám