icon

Pretrvávajúce problémy v oblasti panvy až po pupok

gigi23
22. feb 2020

Ahojte,
Chcela by som sa podeliť o môj momentálny zdravotný problém, ktorý má trápi od pondelka. Či mi náhodou nevie niekto poradiť o čo môže ísť ( samozrejme behám po vyšetreniach, ale keďže je sobota do pondelku ďaleko a zvedavosť či sa niekto v mojich symptómoch nájde a poradí je väčšia ).
V pondelok som bola hrať tenis, po tenise ako som prišla domov som začala pociťovať nepríjemné ťahanie od ľavej strany panvy po pupok (v celej oblasti cítim taký tlak a ako keby som tam mala niečo čo tam nepatrí.. ťažko sa to opisuje..) Myslela som si, že som sa iba nejako natiahla v tej časti a do rána to prejde... Ráno som sa zobudila s pocitom podobným ako počas svalovice. Pretrvávalo to celý nasledujúci deň, cítila som sa tak zvláštne, akoby ma tam niečo ťahalo, začala som mať pocit zväčšeného brucha podobne ako pri nafukovaním, nebolelo to ale stále som cítila akoby ma tam niečo obmedzovalo a ťahalo, cítim to tam stále slabý tlak. Cítim to pri každom pohybe telom. Aktívne cvičím a som 100% presvedčená, že to svalovica nie je..čakala som ešte dva dni, či mi to prejde a nestalo sa... Tak som zašla k obvodnému a ten poslal na sono brucha, kde mi nič nenašli, vylúčil pruh a povedal, že ide pravdepodobne o natiahnutý sval, ale zobral aj krv či nejde o zápal v hrubom čreve-výsledky budem mat v pondelok. Ten nepríjemný pocit stále pretrváva. Do toho mi mešká mrcha 10 dní.. s partnerom si nedávame zrovna pozor, ale v poslednej dobe mám dosť nepravidelný cyklus tak som možné tehotenstvo vylúčila (pre istotu som si urobila 3 testy a boli negatívne). V pondelok sa chystám aj na gyndu či to nemôže byť aj cysta...ako vôbec som sa s ničím podobným nestretla nejde výlučne o mega bolestivú záležitosť, je to dosť nepríjemné a obmedzujúce... nemáte niekto skúsenosti s niečím takýmto? Za odpovede a rady vopred ďakujem...

gelifil
22. feb 2020

nepocitila si aj nejaku prudku bolest stiplavu?

strapec
22. feb 2020

Skús gyndu, aj sono brucha, známu tak ťahalo a bola to endometrioza, ale vieš to sú také diagnózy na základe ničoho...

gigi23
autor
22. feb 2020

@strapec veď toto.. ale každopádne ďakujem.. v pondelok hádam budem múdrejšia..

gigi23
autor
22. feb 2020

@gelifil
@gelifil absolútne, iba tlak a ťahanie..

gelifil
22. feb 2020

ziadne konkretne miesto nie je bolestive?....ci si si nemohla natrhnut sval...mne sa tak stalo , staciil jeden blby pohyb

balihara
22. feb 2020

Nemôže to byť mimomaternicové tehu?To ma len tak napadlo,keď píšeš,že Ti mešká menzes a máš bolesti

eliska13
22. feb 2020

@gigi23 aj, keď poznáš svalovicu skôr by som sa prikláňala k tomu, že si si niečo natiahla sval, vazivo, niečo Ti vyskočilo a vystreluje do brucha

zuzitka23
22. feb 2020

daj si do google dermatom a ak ta lokalizacia bolesti sedí na inervaciu nejakeho nervu tak je to skor na neurologiu

zaba22
20. júl 2021

@gigi23 ahoj,prosím ťa, zistili ti, z čoho si mala problémy?

soni1
7. mar 2024

@gigi23 ahoj, čítam práve tvoj príspevok,ktorý mi vyskočil a chcela by som sa opýtať, z čoho si mala tie problémy, o ktorých píšeš vyššie, nakoľko to už tri mesiace pociťujem aj ja a začínam mať z toho strach. Samozrejme všetky vyšetrenia som mala ok. Ďakujem.