icon

Pri močení cítim pálenie, som nachladnutá a mám teplotu

15. feb 2021

Pekný večer prajem.
Je tu žena, ktorá mala v poslednej dobe zápal močových ciest? Potrebujem radu, začína ma páliť pri močení, som nachladnutá, mam teploty. Na test som bola, koronu nemám, a nerada by som šla ku gynekológovi. Aby sa nenakazili iní a ja aby som neochorela ešte viac, keďže je von taká zima 😥 Čo mám robiť? Ďakujem za každú radu 🙏

zuzanamatova123
•
15. feb 2021

Dobrý rada Napíšte my ip rada Vám pomôžem

zuzanakucerkova
•
Odpoveď bola odstránená
•
yoxinka
•
15. feb 2021

Ahoj, ja som mala. Ideál by bol, keby máš doma vitamín C, celaskon a hneď by si si to šupla, ale mega dávku, ja som si naposledy dala 5 tých 250mg tabletiek do vody a vypila. A veľa veľa veľa veľa piť. Tiež ma to tak na noc chytilo, toto som spravila, celú noc som chodila cikať, ale pomohlo. A potom zajtra kúpiť manozu (D-manose) kupiš v lekárni, prípadne DM a veľa urologického čaju. To C okyslí noč a tým sa tam tým baktériám nebude dariť, vodaa čaj vyplavia. Keď sa mi to stalo prvýkrát, skončila som na ATB, druhýkrát som to vybavila tým C, manozou a urologickým čajom, ale to musíš hneď, v neskoršom štádiu už asi len k doktorovi a atb, tam moc iné nepomôže.

autor
•
15. feb 2021

Ďakujem za rady a pomoc ❤️

viikkki
•
15. feb 2021

Veľa vody a urologického čaju piť drz sa v teple hrubé ponožky, často cikaj, žiadny sex, výške dávky Ccka a čím skôr chod odovzdať moc ci tam nieje nejaká baktéria a ci nieje treba antibiotika 🍀

zuzuli80
•
16. feb 2021

A uz si niekedy mala zapal mocovych ciest? Ak nie a mas vysoku teplotu dlhsie ako 2-3 dni treba ist k doctorovi. budes potrebovat antibiotika.

martinka13
•
16. feb 2021

Zápal močových ciest. K obvodnemu s ranným močom. Babské rady podporia liečbu, ale ATB sú zrejme nevyhnutné. Aby nedošlo k zápalu obliciek.

ada309
•
16. feb 2021

No myslím si, ze od bolesti7si celkom určite uz vyhľadala lekára.. Tu pomôžu jedine ant, keďže uz mas aj teplotu.. A naozaj, teplota môže byť znakom toho, ze sa to môže dostať do obličiek a to uz môže byť naozaj veľký problém.. Ak si ešte u lekára nebola, zober vzorku mocu a utekaj si po ant, ktoré naozaj poctivo vyuzivaj celé, hoci7ti uz na tretí den bude lepsie..

37373
•
16. feb 2021

Ahoj,, voľnopredajné lieky ti pomôžu,, ale neodstránia zápal. Bude sa ti to opakovať. Potrebuješ antibiotika a musíš odovzdať obvodnému iba moč, ktorý dá na rozbor.