icon

Pri prehĺtaní cítim hnis

3. okt 2023

Neviete čo to môže spôsobovať? Chrup mám komplet zdravý, chodím k zubarke pravidelne a starám sa .. je to príšerne nechutne a mám obavy ze to aj cítiť ..

a_alexandra_a
•
3. okt 2023

Nemáš zahnisané mandle? Prípadne tzv. tonsil stones?

autor
•
3. okt 2023

@a_alexandra_a zahnisane vôbec. A tie čapy na mandliach ja nevidím .. môžu byt nejako schované ?

nikpa
•
3. okt 2023

Keby si mala zahnisane hrdlo alebo mandle tak by ťa to bolelo. Treba ísť obvodnej nech ti to poriadne pozrie, zoberie výter, poprípade pošle na ORL.

lucia13022023
•
3. okt 2023

Autorka tonsil stones môžu byť kľudne schované, mala som spolužiaka co mal úchylku si to "vytláčať" z mandlí

zuzkaa1991
•
3. okt 2023

Moze to byt aj od zaludka ;) dnes som bola na orl kedze mna aj krk ci hrdlo ci ako nazvat bolelo dnes vysvetlila ze tam je aj stitna zlaza aj to moze byt u mna...ale viac menej travenie zaludok....aj ked nemusime nic citit...reflux ;)
Cely vikend som citila horkost zvratky atd v ustach

alenocka777
•
3. okt 2023

Ahoj, aj Ja som citila akoby hnis v hrdle, bolest hrdla nebola, len hlava Ma bolela tak som sla k dr a ta mi spravila antigen test, bol pozitivny. Hrdlo a mandle ciste, ziaden hnis zevraj. Dala mi tabletky na cmulanie a lepsie.

autor
•
5. okt 2023

@lucia13022023 no žiaľ som si to zahliadla v madlisch. Vôbec som netušila že ich mám :( čo sa s tým dá robiť? Lekár?

ankare
•
5. okt 2023

Napis do skupiny Zdravotníci na MK.
Možno by Ti pomohlo kloktat roztok.