Pri spánku s otvoreným oknom bolí hrdlo?
Ahojte,
včera som na to vstal v noci, že ma skriabe hrdlo, sucho v ústach, spal som pri otvorenom okne. Stále len ráno bolí aj pri prehltani aj ucho. Zatekaju mi hlieny to stale lebo mam alergiu. Dnes nadránom ten istý problém. Ale co som si dnes všimol je, že okolo čapíka mam červené. To z čoho? Mali ste niekto okolo čapíka červené? Cez deň pokoj neboli pri prehltani.
Pridávam fotky:
Čo to môže byť?
Ďakujem pekne.
je to z alergie..sám píšeš, že si alergik a teraz je tých alergénov dosť, plus ak ti hlieny zatekajú, tak môžeš v noci aj dýchať ústami a už to je suchosť, škriabanie, atď..
je to z alergie..sám píšeš, že si alergik a teraz je tých alergénov dosť, plus ak ti hlieny zatekajú, tak môžeš v noci aj dýchať ústami a už to je suchosť, škriabanie, atď..
@zuzacka16 ale to červené čapíky z čoho? Z alergie? Este som take nemal a to som 25 rokov alergik. Užívam zenaro. Co by na to pomohol?
@zuzacka16 ale to červené čapíky z čoho? Z alergie? Este som take nemal a to som 25 rokov alergik. Užívam zenaro. Co by na to pomohol?
@anonym_autor pomohlo by menej fotiť tvoje hrdlo na MK a choď teda k lekárovi, ja nie som lekár no..možno niečo aj na teba lezie ja neviem, ale za 25 rokov alergika (ja som alergik 19 rokov), tak už musíš vedieť či je to len alergia či choroba..
@anonym_autor pomohlo by menej fotiť tvoje hrdlo na MK a choď teda k lekárovi, ja nie som lekár no..možno niečo aj na teba lezie ja neviem, ale za 25 rokov alergika (ja som alergik 19 rokov), tak už musíš vedieť či je to len alergia či choroba..
@zuzacka16 tazko to povedať. Pred 2 mesiacmi som mal toto iste este horšie.. lekar povedal ze nevidi to na chorobu. Asi pôjdem lekárovi.
V tychto teplach to urcite nie je z otvoreneho okna pri spani. Ono by to z otvoreneho okna nebolo ani v januari, ked mrzne. Nieco na teba lezie alebo spavas s otvorenymi ustami, treba zistit preco, napriklad opuch nosovych sliznic z alelrgie, alebo sa prilis pozorujes. Aj to treba riesit s odbornikom.
V tychto teplach to urcite nie je z otvoreneho okna pri spani. Ono by to z otvoreneho okna nebolo ani v januari, ked mrzne. Nieco na teba lezie alebo spavas s otvorenymi ustami, treba zistit preco, napriklad opuch nosovych sliznic z alelrgie, alebo sa prilis pozorujes. Aj to treba riesit s odbornikom.
@anonym_a8ca53 chrapem. Keby bola choroba do koľkých dni sa moze prepuknut
@anonym_autor ako to mam ja vediet? Tolke oracie zo skrabania v krku nerobil ani moj syn, ked mal 5 rokov. Si dospely chlap? Ak ano, tak sa podla toho aj spravaj. Aj keby to bola zacinajuca angina, nie je to nic co ta ohrozi na zivote.
@anonym_autor ty si teda riadny hypochonder. Choď k lekárovi, keď si myslíš že si chorý. Nefoť tú svoju ústnu dutinu.
Zavri okno.... Predsa keď spis
Z teba musia mať doma radosť. Nič ti nie je, vonku je v noci teplo a neprechladol by si ani keby si spal na balkóne.

Začal som si dávať doritricin ako prevencia radšej.