icon

Priberá sa z užívania Norethisteronu?

modravlna32
Dnes o 17:43

Ahojte chcem sa opýtať pribrali ste po nasadení norehisteronu ? Idem na dovolenku a obavám sa toho .

anonym_d1d911
Dnes o 17:49

Vobec.. ja som pribrala z toho vsetkeho jedla co som tam jedla 😅

anonym_de297c
Dnes o 17:52

brala som ho na zastavanie špinenia mimo cyklus
a nie nepribrala som ale som mala totálne chut na sladke ale neskutočne , takže som mohla bud žrat a potom to zvalit na hormony z noreshisteronu alebo sa krotit

anonym_8fdd46
Dnes o 18:04

Nie. Užívam ich pravidelne každé leto, ale nepriberam

nekonecna_katastrofa
Dnes o 18:10

@modravlna32 nepribrala, ale bola som z neho nafúknutá + mala som chuť do jedenia. Keďže som ale posúvala cyklus, ktorý som mala mesiac pred dovolenkou (nie ten, čo som mala mať na dovolenke), tak už som bola zas vo svojej koži.

michaela329
Dnes o 19:29

Hrozne som s zavodnila, nie je to pribratie v pravom slova zmysle. No u mňa to bolo vidno hodne - tvár, brucho, nohy a na váhe 4kg v pluse...ja som si tú dovolenku vôbec neužila vtedy. Lepšie sa mi osvedčilo brať HAK bez prestávky.

ivicatolic
Dnes o 20:01

@modravlna32 určite nie 🤣👉

modravlna32
autor
Dnes o 20:16
@michaela329

Hrozne som s zavodnila, nie je to pribratie v pravom slova zmysle. No u mňa to bolo vidno hodne - tvár, brucho, nohy a na váhe 4kg v pluse...ja som si tú dovolenku vôbec neužila vtedy. Lepšie sa mi osvedčilo brať HAK bez prestávky.

@michaela329 asi na každého inak pôsobia ale presne toho sa obavám a teraz neviem čo bude najlepsie 😅 ci to nechat tak a vôbec neviem či mi niečo take predpise lebo mám veľmi nepravidelnú menštruáciu a meskaju mi aj 2 týždne .

anonym_0cdeab
Dnes o 20:22

Mam pocit ze kazdy ho vyuziva hlavne pocas dovolenky s All inclusive zranicou, takze ano, pribera sa po nom😀

michaela329
Dnes o 20:24
@modravlna32

@michaela329 asi na každého inak pôsobia ale presne toho sa obavám a teraz neviem čo bude najlepsie 😅 ci to nechat tak a vôbec neviem či mi niečo take predpise lebo mám veľmi nepravidelnú menštruáciu a meskaju mi aj 2 týždne .

@modravlna32 ono ak sa Ti dá, ber ho cyklus predtým. Po jeho dobratí, keď prišiel menzes, bola to úľava - všetko splaslo do dvoch dní po dovolenke. No na mňa fakt nepôsobí dobre 🤷 Potom som ho už nikdy nechcela, podobne na mňa pôsobí aj progesterón.

sara07
Dnes o 21:02
@modravlna32

@modravlna32 a čo takto ist za gyn nech ti nasadi lieky aby bol pravidelnejší a ustalenejší ,lebo 14 je ako fakt dost , íst opačnou cestou ako to čo chceš brat

danielad9
Dnes o 21:20
@anonym_de297c

brala som ho na zastavanie špinenia mimo cyklus
a nie nepribrala som ale som mala totálne chut na sladke ale neskutočne , takže som mohla bud žrat a potom to zvalit na hormony z noreshisteronu alebo sa krotit

@anonym_de297c väčšina liekov len zvýši chuť na jedlo a keď sa človek neovládane tak hneď priberie a zvalí to na lieky. Čiže úplne s tebou súhlasim. Ak sa potlači chuť na jedlo tak sa z veľkej väčšiny liekov naozaj nepribera