icon

Priberanie po Serlifte

7. sep 2022

Ahojte,pribrali ste pri uzivani tohto lieku?Ja po mesiaci a pol uzivsnia uvazujem,ci brat dalej,zda sa mi,ze tento neziaduci ucinok tam bude.Len ci ma zmysel menit za iny...mozno to robia vsdtky antidepresiva.Da sa nejak si pomoct?

yvkay
•
Autor odpoveď zmazal
•
zobaka
•
7. sep 2022

ja som ho musela vysadit, ta zravost sa nedala udrzat, depresia je hrozna vec, ale byt ako skrina je rovnako hrozne, takze isiel do kosa

vanda323
•
7. sep 2022

Ahoj ja beriem escitalopram a do teraz som ani neschudla ani nepribrala, ale v poslednej dobe mám brutalne chute neviem sa kontrolovať fakt to dom ešte nikdy nezažila ani keď dom bola tehotná 🤰

autor
•
8. sep 2022

Dakujem Vam

autor
•
8. sep 2022

@zobaka zacala si uzivat nieco ine?Ak sa mozem opytat.

yvkay
•
8. sep 2022

Užívala som eliceu a z nej som priberala, ale rapídne😏 rok som neuzivala AD, čosi sa mi podarilo schudnúť, teraz beriem znova naspäť AD serlift actavis, z nich vôbec nepriberam, ešte som aj schudla, tak neviem, možno na každého inak účinkujú AD.

autor
•
8. sep 2022

@yvkay aha,vdaka

zobaka
•
8. sep 2022

odvtedy uz asi 6 inych :D

zobaka
•
8. sep 2022

@yvkay ja schudla skoro 12 kg naopak pri escitaloprame, ale cielene, jedla som menej a cvicila som, ked som sa prestala kontrolovat pribrala som naspat, ale myslim, ze nie su vyslovene priberacie, aj ked je pravda, ze na escitaloprame dost ludi naberie kila