icon

Príčiny a skúsenosti so závratmi: Skúsenosť?

Dnes o 12:43

Máte niekto zavraty a viete aj príčinu? Ja mam uzv2 mesiace je to hroza...

sszuzu8
Dnes o 12:50

Moje súvisia s migrénou

kakakina
Dnes o 13:09

Ja mám Vertigo ,z vnútorného ucha.Je to veľmi nepríjemne .Trosku mi pomáhajú lieky a aeplyho manévre

anonym_89292c
Dnes o 13:15

@anonym_autor závraty majú rôzne druhy príčin. Nízke železo, tetánia, dehydratácia, hypoglykémia, hlad, skleróza multiplex, štítna žľaza, PMS, migréna, ORL problémy, krčná chrbtica, nádor na mozgu atď, atď, atď. Vyber si čo len chceš.

autor
Dnes o 13:33
@sszuzu8

Moje súvisia s migrénou

@sszuzu8 a to mate zavraty iba počas migrény ci aj kwd ju práve nemáte.?

autor
Dnes o 13:35
@kakakina

Ja mám Vertigo ,z vnútorného ucha.Je to veľmi nepríjemne .Trosku mi pomáhajú lieky a aeplyho manévre

@kakakina idem aj na orl, a pomáhajú lieky? Mate problém.,.mate poruchu rovnováhy?

kakakina
Dnes o 13:42
@anonym_autor

@kakakina idem aj na orl, a pomáhajú lieky? Mate problém.,.mate poruchu rovnováhy?

@anonym_autor áno keď mám záchvat,trvá pár dni,a mám problém z rovnováhou,a väčšinou až zvraciam lebo sa so mnou všetko točí.Beriem urutal

rozculena
Dnes o 15:19

ja mám závrate z rôznych príčin-krčná chrbtica,stredné ucho,tetánia..Nikdy neviem,z čoho to akurát mám.

biba_18
Dnes o 15:30

ja mám závrate akurát teraz - ráno ešte nič a posledných 20 minút sa kývam ako na kolotoči ... dúfam že mi to o chvíľu prejde ...

anonym_2308c4
Dnes o 16:28

Nezistilo sa prečo ich mám, podľa mna vo vypätých stresových obdobiach života, prvá pomoc torecan a od neorologicke som dostala betahistin. Neviem či to pomohlo,
Ale odvtedy neboli