Príčiny dýchavičnosti a anémie: Čo s tým robiť?
26. jún 2026
Dobrý deň,
Už dlhšiu dobu ( rozumej asi viac ako rok) som neskutočne unavená, malátna...začala mi mozgová hmla.. no jednoducho, nič moc.
Snažím sa dlhodobo užívať železo, ale keď to nepomohlo, šla som k lekárovi na testy, bolieva ma aj krk vpredu, smeruje to až k zubom, ale hrdlo je čisté...nemozem sa nadýchnuť, stale mam pocit neuplneho nadychu. Obvodny mi dal na to lexaurin...dokladam krvne testy...
Stitna je vraj ok, s chrbticou problemy nemám... Vraj som vyhorena, ci si nechcem pomarodovat... Velmi ho prekvapilo, ked som nechcela
anonym_a9d28d
•
26. jún 2026@kamomille
Stitna je vraj ok, s chrbticou problemy nemám... Vraj som vyhorena, ci si nechcem pomarodovat... Velmi ho prekvapilo, ked som nechcela
@kamomille robil ti zasoby železa, ale hemoglobín nie prečo?Koľko máš rokov?

A nedal ti spravit hormony stitnej?
To je aky stary doktor, toto? Alebo jedine, ze si nam nepovedala vsetko ako jemu a mas aj ine problemy?
Nemas problemy s chrbticou, zle drzanie tela alebo hlavy? Akoze viem.si predstavit ten lexaurit moze byt aj na uvolnenie, ak mas stiahnute svaly co ti brania v nadychu...nepytala si sa, na co ti ho napisal, preco mysli ze je pre teba potrebny?