Príčiny opakovaných ochorení
Ahojte, mala som super imunitu chorá max tak raz za rok. Teraz som boka v decembri dlho kašeľ asi 3 týždne.. prechodila som to ale nebola som ani u lekarky ani ATB. Vyzdravela som sa a o cca 10 dní na to ale to naštastke len nádcha a dutiny. Po týždni dačo ok.. a teraz asi pár dní zdravá a zas od včera citim hrdlo, včera zima mi bola a svaly ma boleli. Ale zas v piatok sme mali akciu a včera večer tiež. Môže to byť len vyčerpanie či nová chotoba? Včera ma boleli až uzliny dnes len hrdlo.
Čiže v skratke chodíš chorá do roboty a čuduješ sa, že chytíš ďalšiu chorobu keď si prvú nevyliečila? Choď zajtra konečne k Dr a potom ostaň doma.
Prechodene choroby sa ti vracajú spat.
Je to na tebe, či ich zas prechodis a zas sa ti vrátia, alebo ich poriesis ich doktorky
Nevyliecila si poriadne jednu a tak sa na teba stale nieco lepi, imunitu mas aktualne v keli asi tak
@anonym_autor Ahoj, to ze si prechodila chorobu je ti dufam jasne🙂 A kedze si sa nijak neliecila je normalne,ze sa ti to moze vratit🤷♀️ Nic zlozite. Takze, ked realne ochories tak nechod do prace a neflakaj sa po baroch, ale radsej navstiv mudr nech ti da lieky a pripadne aj pn. Inak tiez to nie je moc zodpovedne voci tebe samej ale aj voci okoliu,ked chora behas medzi ludmi.
@anonym_autor musíš sa poriadne doliečiť byť iba doma vyliezať vypotiť chorobu a potom nejaké dobré probiotiká doplniť po ATB a treba piť veľa tekutín minimálne 2 litre
Skús si prečítať po sebe a aj sama na to prídeš… nepreliecene, prechodne choroby, z toho oslabená imunita- lepí sa na teba všetko čo môže.
Samé témy na vesteckú guľu jeden sa pýta dopredu na budúce zľavy v jeho appke v každej, druhý či je pozemok stavebný ktorý z nás nikdy nikto nevidel, včera jedna chce prísť domov na poslednú chvíľu a mať termín na svadbu mimo určených dní na sobáš.
Nevie náhodou aké sú výherné čísla na Tipos či športky?
@anonym_autor Presne preto sa ti to vracia, pretože si si to nevyliečila riadne prvý krát.
Ja som mávala obdobia, keď som bola zdravá a potom obdobia, keď som bola chorá každý mesiac po celý rok. Netuším, čím to bolo, ani prečo sa to časom v podstate samé znormalizovalo. Choroby som neprechodila. Spätne keď zhodnotím tie temné obdobia, tak: 1x som bola po masívnej liečbe ATB a kortikoidmi 2x som bola vyčerpaná zo sedenia doma na riti pocas retazovych MD, 3x som mala brutálny stres v práci kvôli šikane. Čiže toto mohli byť u mňa príčiny. Syn keď býval tiež často chorý, po odbere krvi mu zistili prekonanú mononukleozu a lekárka to zhodnotila, že to ho oslabilo. Môže to mať rôzne príčiny, ale tu mudrlantky to vedia presne😁
Bola som chorá od Vianoc, kedy sme išli k našim a svokrovcov na prvý sviatok vianočný a zabudli nám povedať takú drobnosť, že sú chorí už dlhšie. Ja som ochorela a bola som chorá 6 týždňov. Žiadne teploty, ale brutálny kašeľ, brutálne hlieny, o stresoch, že to chytia deti a muž ani nehovorím. Ja som u lekára bola, zabralo až druhé antibiotikum, najsilnejšie, ktoré som poctivo dobrala. I som bola v pohode asi týždeň, kým som sa nestretla s mamou, ktorá u lekára nebola za celý ten čas a ešte pokasliavala a hádaj, kde som teraz? Oddžubana imunita, hneď som sa nakazila, tentoraz teploty aj nad 39. Opäť návšteva lekára, kde mi hovorili, že všetci lietajú chorí, ja jediná som mala rúško. Čiže takto nejak. Choď k lekárovi, lebo nie si vyliečená.

@anonym_autor Počkaj chvíľu, pozriem sa do krištáľovej gule, čo na to povie. Alebo zavolaj Teodore: 0918 555 666, tá ti to vyveští.