icon

Príčiny podráždeného žalúdka

23. sep 2025

Ahojte, stretli ste sa niekedy s niečím podobným? Už 2 týždne mám nejaký podrádžený žalúdok napr. po káve, musela som ju obmediť na minimum a pijem ju s mliekom ale dávam si ho fakt veľa.. Teraz som si dala citrón s medom, zvyknem si odšťaviť pólku citróna a s medom a normálne cítim, že mi nie je dobre.. Neviem či to pripísať antibiotikám, ktoré som pred 3 týždňami užívala alebo čomu.. Pritom pri ATB som užívala probiotiká...

balerina2025
•
23. sep 2025

@anonym_autor citron aj kofein teraz vynechaj, predavaju volno predajne lieky aby sa stlmila tvorba HCL , chod do lekarke. menej sol, malo sladkeho ziadne bublinky ....lahsie jedla. ja som sa po atb davala mesiac dokopy. probiotika ber nadalej..

sszuzu8
•
23. sep 2025

No mne je už druhý deň tak po každom jedle. Žalúdok neboli ale napína ma na zvracanie. Mam to tak sem tam dačo zjem je to v pohode žalúdok neboli a naraz ma už len napína v horšom prípade rozboli hlava a kým to nevyzvraciam nebude mi dobre. Je to vždy z inej potraviny nemá to rovnaký pôvod. Bolo to už aj z kapustnice z brokolicovej polievky syrových korbáčov mlieka mrkvoveho džúsu zeleného čaju chleba paradajok 🤦‍♀️ neviem od čoho závisí ci to sadne alebo nie