Probiotiká pri užívaní Munoralu na zápal močových ciest?
Dobrý večer, prosim vás, idem si davat pred spanim munoral na zapal moc ciest. Davali ste aj probiotika? Ak ano, ako? Pred alebo po? Dakujem moc
@simsalabim monural je prasok, zaraba sa do vody a pije pred spanim, na 1 den, tak som si nebola ista ci dat probio vecer este alebo staci ráno
@luciferka93 vecer sa vymoč a s trochou vody zapi Monural a hneď spať.
Ráno kludne probiotikum.
@opica_skorica dala som si ho 22.20, ale neslo mi spať stale citim mutkanie na wc... Uz drzim asi z posledneho....😣 Ovplyvni to velmi ucinok ak pojdem na wc asi ze? Este som ho nebrala nikdy teraz 1x
@luciferka93 to je antibiotikum, ktore osidli mechur a zahlusi bakterie, cize ked vycikas, znizis ucinok.
@luciferka93 skus vydrzat.
Ak by ti to neslo, tak co uz, cikni.
@opica_skorica ach 😣 na porazenie....este skusim vydržať nech aspon hodinu lebo akoze extreeem toto
@luciferka93 ano, mas pravdu, je to prasok, poplietla som to, ale to nic nemeni na tom, ze vacsinou je to jednorazova davka. Takze ak si si ho dala vecer, rano si uz kludne probiotika mozes dat.
odporučila by som k tomu pridať ešte liek Wobenzym, je voľne dostupný a pomáha proti všetkým zápalom, určite ti pomôže aj v tomto prípade
@klaraj1897 davam si urinal akut, aj blokurimu, pijem slamihu, ale aj tak som bola dnes u dr a dala mi dalsie antibiotika, takze krasa 😣

@luciferka93 monural je len jedna tbl, ci? Tak probio si daj rano.